Regele Mihai, operat de cancer la Londra. Principesa Margareta a preluat prerogativele (FOTO +VIDEO)

Regele Mihai, operat de cancer la Londra. Principesa Margareta a preluat prerogativele (FOTO +VIDEO)

Regele Mihai se află într-o stare foarte gravă și a fost operat de cancer la Londra, iar Principesa Margareta a preluat prerogativele Casei Regale, informează B1 TV.

Informația a fost confirmată de către Andrew Popper, Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui, în numele Consiliului Regal, reunit în zilele de 1-2 martie 2016, la Aubonne și Morges, Elveția.

Consiliul Regal s-a întrunit în a cincea sesiune, pe 1 și 2 martie 2016, la cererea Majestății Sale Regelui. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestății Sale, care a fost supus recent unei operații chirurgicale. Diagnosticele puse de de echipa medicală sunt: carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică. Majestatea Sa urmează un tratament complex și solicitant ce îl impedică să apară în public, a transmis Andrew Popa.

Mesajul lui Andrew Popper, Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui, în numele Consiliului Regal

#DIRECT_ONE_amwe5t#

”În ultima săptămână am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigură că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei”, a fost mesajul Regelui.

Foto:romaniaregala.ro


Foto: romaniaregala.ro

Casa Regală a fost zguduită în ultima perioadă de mai multe scandaluri. La finele anului trecut, jurnaliștii Roxana Iordache și Marius Ghilezan au declarat că Relege Mihai ar fi prizonierul unor structuri.

Mai mult, Roxana Iordache, care a fost membru al Consiliului Regal, susține că Regele ar fi izolat şi că mesajele semnate de acesta şi transmise de Casa Regală nu i-ar aparţine, subliniind faptul că actul de excludere din Familia Regală a Principelui Nicolae nu ar fi semnat de acesta.

La rândul său, Andrei Bădin, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regală, a susținut că Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video care urmează să fie prezentat la moartea Regelui Mihai.

Urmăriți B1TV.ro și pe