HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 18 – 24 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia TAUR, în perioada 18 - 24 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitatul său, Valeriu Pănoiu,predicțiile astrale pentru perioada 18-24 noiembrie.

Intrarea lui Jupiter in domiciliu, în semnul săgetătorului, prezența lui Uranus pe grad anaretic în semnul berbecului, sextil Soare-Pluton și Marte-Uranus, iată câteva aspecte specifice săptămânii următoare. O perioadă în care trebuie să înțelegem ceea ce ne poate marca destinul într-un mod invariabil, ceea ce ne poate repune pe o linie Karmica corectă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)