Ediție specială ”360 de grade”: Bolile sunt mesaje ale sufletului. Afecțiunile pot avea și cauze spirituale, iar cei care iubesc se vindecă mai repede (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Bolile sunt mesaje ale sufletului. Afecțiunile pot avea și cauze spirituale, iar cei care iubesc se vindecă mai repede (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit sâmbătă, în cadrul ediției speciale a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, terapeutul Risvan Rusu, consultantul Cristian Pompei și anticarul Lucrețiu Tudor, despre cauzele subtile ale bolilor.

Risvan Rusu a susținut că, excluzând alopatia, putem intra în cauzele spirituale vechi. Acesta este de părere că tot ce înseamnă boală genetică, ereditară, nu este departe de cauzele spirituale. Astfel, poate fi identificată o legătură clară între anumite boli genetice sau predispoziții genetice și anumite suferințe avute în trecut sau legate de neam.

La rândul său, Cristian Pompei a susținut că o afecțiune este un marcaj, un semn, iar respectiva persoană a greșit. Acesta a dat exemplu durerilor de cap, care pot apărea la persoanele ce țin prea mult la părerile lor, consideră că mereu au dreptate și nu sunt dispuse să accepte și părerile altora. Bineînțeles, cauzele pot fi interne și externe.

”Sunt cauze moștenite din generație, dar și unele venite din refuzul nostru de a ne deschide spre Dumnezeu și spre iubire”, a completat Lucrețiu Tudor.

Invitații au dat și exemplul problemelor la nivelul ficatului și a fierii, care pot apărea la persoanele care au relații tensionate cu cei din jurul lor.

Aceștia au insistat că, dacă ai o suferință gravă, trebuie să existe întâi un blocaj în calea energiilor divine, iar cei care iubesc se vindecă mai repede.

Ediție specială ”360 de grade”: Bolile sunt mesaje ale sufletului

#DIRECT_ONE_aassbv#