Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum ne afectează echinocțiul de toamnă și cum să ne recalibrăm energetic? (VIDEO

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum ne afectează echinocțiul de toamnă și cum să ne recalibrăm energetic? (VIDEO
Sursa Foto: B1 TV

UPDATE: Alina Bădic vă prezintă Horoscopul pentru săptămâna 2 octombrie- 8 octombrie azi, de la ora 16:09, Live la B1 TV.

Citiți și Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Astrologia. Cum o abordăm corect? (VIDEO)

––––––-

În ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, Alina Badic a dezbătut cu invitații săi influența spirituală a echinocțiului de toamnă asupra câmpului energetic uman.

Este o perioadă în care cel mai periculos lucru pe care putem să îl facem este să ieșim de pe  traiectoria care ne-a fost predestinată. Noi avem o datoria să urmă acest tronson si să ne depășim defectele. Nu se mai poate fi să nu fim corecți, cinstiți și să nu facem lucrurile ca la carte”, a fost caracterizarea astrologlui pentru toamna anului 2022.

Cum ne dăm seama când încălcăm regulile și ieșim din misiunea noastră spirituală?

Ingrid Baciu a explicat că eforturile deosebite depuse într-un anumit aspect al vieții, care nu aduc rezultate satisfăcătoare sunt semene clare ale dezechilibrului sufletesc.

„Noi suntem un produs, prin genetic, informații spirituale. Când am intenții bune și îmi iese pe dos, când caut să mă auto-guvernez, auto-gestionez și constat că nu funcționez, trebuie să mă întorc pe „linia de producție”. Îmi studiez, îmi fac istoricul acțiunilor, credințelor si îmi dau seama de ce nu funcționez. Nu am o stare de echilibru mental, sufletesc. Acțiunile exterioare sunt reflectate în ceea ce sunt interior și invers. 

Cum ne reajustăm energetic când ne pierdem echilibrul?

„Omul se reajustează cu ajutorul naturii. Este bine să fim atenți si receptivi când vine acest echinocțiu, acestă egalitate de zi și noapte, care înseamnă și un echilibru unor energii subtile la nivel de natură. Este șansa noastră să ne recalibrăm și să putem trăi în continuare. Nu ai cum să realizezi care este misiunea ta când ești departe de punctul de echilibru. Atunci mintea ta este confuză.

Revenirea la echilibru poate fi realizată prin concentrare, meditație, rugăciune sau post. Atunci ești mai receptiv față de energiile cosmice. Simpla apropiere de echilibru îți dă luciditate. Mintea se eliberează și capătă luciditatea care îți spune în ce direcție este menirea ta”, a fost soluția dată de Eugen Mîrț.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:07 - Monica Anghel, răspuns tranșant la criticile fanilor: „Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase”
16:01 - O angajată a Primăriei Pașcani, acuzată de trafic de influență: ar fi primit aproximativ 45.000 de euro de la mai multe persoane cu scopul de a le rezolva solicitările
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”
15:27 - Ambasadorul Emil Hurezeanu, despre aderarea la Schengen: Președintele Austriei are o opinie favorabilă României. Decizia finală aparține guvernului, iar semnalele nu sunt optimiste
15:11 - Veste uriașă pentru Simona Halep: „S-a stabilit clar modul în care a ajuns substanța în organism”
15:08 - Tudor Chirilă, replici dure la adresa lui Denis Roabes: „Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului”