Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Astrologia. Cum o abordăm corect? (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Astrologia. Cum o abordăm corect? (VIDEO)

Alina Bădic și invitatul ei, Marian Golea, au vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre cum trebuie tratată corect astrologia.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 18 – 24 septembrie. Gemenii au o perioadă cu puternice încercări sufletești (VIDEO)

Bădic: Astrologia, o știință care presupune profunzime, înțelepciune și bunătate

„Ceea ce facem noi la televizor – lucruri generale, dar perfect valabile – ia în calcul doar o mică bucățică a unui chart sau a unei astrograme, în astrologia vestică.

Este foarte important, chiar dacă te rezumi doar la ce vezi la televizor – nu trebuie toată lumea acum să meargă la astrolog – să înțelegem că e doar un segment și să înțelegem ce presupune cu adevărat o astrogramă în adevăratul sens al cuvântului. De ce atunci când poate sunt persoane care nu știu exact despre ce e vorba când vorbim de abordarea astrologică au tendința să persifleze sau să jignească.

Trebuie să înțelegem faptul că e o știință care presupune profunzime – dacă intri și faci un calcul aprofundat al unei teme, vorbim deja de calcule matematice de mare finețe, o interpretare foarte profundă, puternică și e nevoie de foarte multă înțelepciune. Sunt astrologi de forță, foarte inteligenți, dar e nevoie de multă înțelepciune și bunătate”, a spus Alina Bădic.

Bădic: Zona spiritualo-ezoterică nu se abordează la nimereală

„Fiecare persoană trebuie să înțeleagă că nu poate să abordeze zona spiritualo-ezoterică la întâmplare, la nimereală. Chiar și simpla alegere a zonei pe care vrei să mergi presupune un pic de înțelepciune și puțină profjunzime. Trebuie să observi, din ce vezi la televizor și poate mai citește ceva, cu ce zone ești mai compatibil, că nu poți fi compatibil cu toate aceste științe.

Unele persoane, de exemplu, care abordează domeniul ocult sunt în pericol dacă sutnt foarte pătimașe și prăpăstioase și nu duc o informație agresivă. Sunt persoane care sunt făcute să primească mai multe infromații astrologice, că e o zonă mai științifică, filosofică, aeristă, care nu te sperie atât de rău oricare ar fi verdictul”, a mai explicat Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:51 - Ungaria a fost scutită de aplicarea plafonării preţului la petrolul rusesc
08:28 - Accident mortal în Dâmbovița: Două persoane au decedat, iar alta a fost transportată la spital
08:17 - Accident grav pe DN 6: Un mort și trei răniți în Caraș-Severin
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”