Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)

Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre longevitate și metodele prin care oamenii pot ajunge să trăiască mai mult. Invitații Alinei Bădic au fost Eugen Mîrtz și Lucrețiu Tudoroiu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Longevitatea – Tema emisiunii „360 de grade”

Eugen Mîrtz a susținut că în Egiptul străvechi îndepărtat au existat 10 faraoni care au condus timp de 10.000 de ani, iar în Biblie, în Vechiul Testament, membrii familiei lui Adam trăiau 800 – 1000 de ani.

„Timpul se desfășura altfel înainte de Potop, deci era o altfel de lume, care avea anumite caracteristici pe care lumea azi nu le mai are, dar le poate redobândi”, a continuat acesta.

Mîrtz a mai spus că există trei tipuri de variante de prelungire a vieții: „Există variante de prelungire a vieții cu durate de 5 – 10 ani, există metode de prelungire a vieții mai spectaculoase, care duc la prelugnirea vieții cu 20 – 40 de ani, și există aceste mărturii, dar nu numai, din vremurile îndepărtate, avem și cazuri mai recente, de oameni care au trăit documentat sute de ani”.

„E o întreag dispută în lumea stiințifică și se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani. trăiește printre noi. Datorită dezvoltării tehnice, descoperirilor geneticii, care e cuvântul lui Dumnezeu înțeles de oameni – atât cât pot înțelege oamenii – se va ajunge ca unul din noi să trăiască 1.000 de ani”, a susținut, la rândul său, Lucrețiu Tudoroiu.

Ultima oră
18:54 - Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)