Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre puterea credinței. Ce înseamnă cu adevărat să fim în Dumnezeu

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre puterea credinței. Ce înseamnă cu adevărat să fim în Dumnezeu

În ediția specială a emisiunii„360 de grade” de sâmbătă seară, moderată de Alina Bădic a fost discutată tema credinței. Invitații ei au fost Ingrid Baciu și Lucrețiu Tudoroiu.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce înseamnă să fii în Dumnezeu

“Ce înseamnă cu adevărat sa fim în Dumnezeu? Este credința la îndemâna oricui? Ce tip de sacrificii trebuie sa facem pentru a fi pe placul divinității? Care sunt Greșelile ce ne pot îndepărta puternic de ceea ce ii este plăcut lui Dumnezeu?

De ce nu primim întotdeauna ceea ce ne dorim? Cunoastem cu adevărat calea spre propria mântuire? Uneori ea poate veni în total dezacord cu dorințele noastre sufletești… putem accepta un sacrificiu dacă știm ca acesta ne apropie de divinitate”, a spus Alina Bădic la începutul emisiunii.

Ingrid Baciu a explicat ce înseamnă să fii cu adevărat în Dumnezeu:

“Fiecare făptură, creatură aflată într-un plan material, cum este cel de pe această planetă are și trebuie să aibă manifestări și caracteristici specifice planului material obligatoriu, altfel nu mai ai nevoie de vehiculul fizic.

Preponderent în făptura ta, primordial, esența ființei tale să fie de natură divină. Să mergi în acord, fluxul gândirii tale, a emoțiilor tale să meargă în acord cu învățătura scripturală, cu îndemnurile divine. Rugăciunea însăși, tot ceea ce faci și acest cumul de manifestări pe care le numești credință reprezintă o ipostază interioară. Omanii sunt mai degrabă ritualici, țin de ritualuri, cum să se poarte formal, dar ipostaza lăuntrică nu au nicio legătură cu ce ar trebui să reprezinte credința”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni