Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. „Foarte mulți experimentează acest fenomen de efect rapid sau chiar instantaneu a ceea ce gândesc sau acționează”

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Foarte mulți experimentează acest fenomen de efect rapid sau chiar instantaneu a ceea ce gândesc sau acționează

Alina Bădic și invitații ei  Stelian și Gigi Chivu din ediția de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”  au vorbit despre o perioadă problematică în următoarele zile, într-un context al declanșării plăților karmice.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Momente cruciale care vor urma din punct de vedere karmic

Parapsihologul Gigi Chivu a făcut un apel pentru a fraterniza și a trece într-o frecvență superioară de unitate, de iubire, de lumină, de contribuție:

“Din punct de vedere parapsihologic, energetic, astral, cauzal s-a dat drumul la acel tăvălug prin care nu mai este de joacă și foarte mulți oameni, noi am constatat că foarte mulți oameni experimentează acest fenomen de efect rapid sau chiar instantaneu a ceea ce ei gândesc, acționează, a ceea ce ei împlinesc, a vibrațiilor lor. Efectiv noi constatăm cum cunoscuți și necunoscuți suportă efectul benefic, luminos sau mai puțin luminos al propriilor gânduri, emoții, intenții și acțiuni.

Așadar, este nevoie de o mare luciditate, de o trecere a ființei noastre pe făgașul conștient al iubirii și al luminii. Altfel este bine de știut că dacă noi ne branșăm cu frecvențele negative răspunsul din partea Universului începe să vină într-o formă sau alta.

Fac un apel tuturor românilor , telespectatorilor, chiar și internațional, umanității pentru a fraterniza și a trece într-o frecvență superioară de unitate, de iubire, de lumină, de contribuție și ajutor a celor din jur și de orientare către sine, nu ca un fapt egoist, ci ca o realitate spirituală. În această perioadă este important să știm ce vrem de la noi, dacă știm acest lucru cu adevărat, atunci universul de ajunge în mod superior, cu valori superioare, cu limbaje superioare, cu multă lumină și cu multă dragoste. Altfel, constatăm cum lucrurile iau întorsături rapide”, a explicat Gigi Chivu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.