Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Ieșirea de pe linia de destin și ce se poate întâmpla când deviem de la misiunea noastră (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Ieșirea de pe linia de destin și ce se poate întâmpla când deviem de la misiunea noastră (VIDEO)

Alina Bădic și invitații săi din ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade” au vorbit despre misiunea karmică a oamenilor și au explicat ce s-ar putea întâmpla în situația în care deviem de la zona pentru care am fost creați. Invitații săi au fost Ingrid Baciu, Lucrețiu Tudoroiu și Eugen Mirtz.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 14 – 20 august: „Nativii Balanță trebuie să facă un efort suplimentar pentru activarea factorului de noroc” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre misiunea karmică

Întrebat ce se poate întâmpl atunci când, din diverse motive, deviem de la misiunea pentru care am fost creați, Lucrețiu Tudoroiu a afirmat: „Pot să dau un exemplu simplu. Pur și simplu apare o mică afecțiune. Poate că o operație pe care am avut-o în perioada anterioară și care părea complet rezolvată o problemă minoră, de altfel, se vede că de fapt nu a rezolvat-o în întregime, mai rămâne o mică sechelă acolo. Asta este o atenționare că ceva nu e bine”.

„Dacă e o procedură medicală care nu ar trebui să aibă niciun efect advers, și ea are, eh, acesta întotdeauna este un semn clar că e o mică problemă care nu s-a încheiat în destinul nostru karmic, că fugem de destinul nostru”, a continuat el.

La rândul său, Eugen Mirtz a vorbit despre situațiile în care „omul își identifică în sfârșit menirea și misiunea, începe să meargă pe ea, și apar niște reacții – sau, mai bine zis, niște contra-reacții”.

„Iarăși vreau să atenționez că, în funcție de karmă și destin, se poate ca persoana să se reorienteze pe calea ei proprie și totul să meargă perfect și minunat, dar există de multe ori situația în care tocmai când începe să se orienteze bine, culmea, într-un mod inexplicabil, apar obstacole, apar reacții sau contra-reacții, ca și cum universul ar încerca să oprească. Aici cred că trebuie să ne gândim și la acele teste sau încercări spirituale prin care oricum trece toată lumea”, a adăugat Eugen Mirtz.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre legile destinului și semnificația misiunii personale (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss