Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 14 – 20 august: „Nativii Balanță trebuie să facă un efort suplimentar pentru activarea factorului de noroc” (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 14 – 20 august: Nativii Balanță trebuie să facă un efort suplimentar pentru activarea factorului de noroc (VIDEO)
Harul de la naștere, explicat de Alina Bădic. Cum știi ce profesioe ți se potrivește cel mai bine, în funcție de harta natală / Foto: Facebook / Alina Bădic

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 14 – 20 august 2022. Invitatul ei a fost Dragoș Bogdan.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 14 – 20 august

„Atunci când sunt aspecte tensionate pe cer este bine să înțelegem care ar fi și reversul lor. Vom avea mereu lucruri care vin oarecum să ne surprindă și nu ne este foarte bine dacă dăm piept cu uraganul cum se spune. Există și aspecte foarte bune între planete cel mai relevant lucru este să știm cum să le punem în balanță și cum să aducem toate aceste ala un numitor comun. Vom vedea astăzi care sunt aspectele astrale specifice săptămânii următoare, cum putem contrabalansa aspectele disonante pentru că există foarte multe elemente de relevanță karmică. Vom vedea cum punem în balanță ceea ce este rău cu ceea ce este bine”, a spus Alina Bădic la începutul emisiunii.

Citește și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Maimuței sub element Foc Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)

Berbec

Trebuie să înțeleagă dimensiunea unei realități care este în favoarea lor, ar fi păcat ca nativii berbec să nu facă nimic care să implice expansiune. Nu toată ziua îl ai pe Jupiter în semnul tău. Mai mult îi avantajează pe curajoși, chiar dacă este un nativ berbec dar el nu inițiază nimic anul acesta, nu iese din tipar, oricât de bine i-ar merge, orice proiect, dacă nu iei în calcul și o formă de expansiune, Jupiter nu este atât de puternic.

Taur

Șansa și norocul nu sunt niște gratuități la care oamenii au acces. Multă lume spune, ia uite, este norocos, nu. Este vorba și despre atitudine. Când ești constructiv și spui și mulțumitor și recunoscător se activează anumite lucruri care sunt în favoarea ta. Veți observa că oamenii dinamici, care au încredere în ce fac, parcă îți și transmit energie.

Gemeni

Întâlnesc personaje care, poate e mult spus sunt dușmani karmici, dar sunt persoane care le creează o stare de disconfort major. Nu atât persoanele trebuie urmărite. Nu trebuie să facem o fixație, cât mai mult situațiile, contextele în care apar aceste persoane. Aceste persaone le sunt mentori, apar pentru ca Gemenii să schimbe ceva.

Rac

Beneficiază de acest mentor spiritual Neptun care le arată calea, dar le arată calea dintr-o dublă perspectivă pentru racii care se simt cu musca pe căciulă, Neptun în Pești vine ca un mentor și spune să reparăm, pot apărea corectări, pedepse. Pentru raciic are s-au purtat impecabil din punct de vedere spiritual va veni cu multe cadouri și bonusuri.

Leu

Numai vești bune! Leii ar trebui să profite de un sistem relațional care poate fi foarte puternic în avantajul lor. Este o perioadă care este bine să nu spunem nu unor oportunități pentru că Jupiter nu vine precum o gratuitate. Este perioada cum îți așterni așa dormi.

Fecioară

Avem vești interesante. Puteți să beneficiați de acest Mercur care se găsește în domiciliul dumneavoastră. Este foarte bine aspectat cu Uranus. Vor găsi o formă de organizare foarte interesantă și inedită în urma căreia va avea foarte multe beneficii de natură concretă. Se pot confrunta cu persoane care au autoritate asupra lor și autoritatea aceasta este transmisă mai mult subtil decât abuziv.

Balanță

Trebuie să facă un efort suplimentar pentru activarea factorului de noroc. Mercur este cu domiciliul în Fecioară pe casa a 12-a. Arată că nativii Fecioară sunt preocupați de o situație în care trebuie să se organizeze și depun un efort puțin mai mare decât de obicei. Beneficiază de ajutor din partea cunoștințelor, a unor oameni care au preocupări elevate.

Scorpion

Relaționarea capătă o conotație și o tentă puternic karmică zilele acestea deoarece puteți primi mesaje, se pot antrena situații și lucruri care vin pentru a vă propune ceva. Vom vedea foarte mulți nativi scorpion care poartă discuții în urma cărora se leagă ceva proiecte care au și beneficii concrete.

Săgetător

Vor avea și ei expansiune și un feld e direcție foarte benefică. Se vor ramifica și ei pe mai multe domenii de activitate. S-ar putea să apară niște protectori. Se anunță vremuri foarte luminoase, oameni care vin pur și simplu și numai că nu îi întreabă: nu ai vrea să te ajut, să te susțin? Pur și simplu ei funcționează ca un fel de protecție, venită din neant.

Capricorn

Au înțeles ce le aparține și ce nu. Au înțeles unde sunt lucruri de care beneficiază indiferent de situație și unde sunt lucruri care sunt supuse fragilității și care nu sunt chiar ale lor, nu le aparțin. Trebuie să fie foarte atenți Capricornii cu tot ceea ce ține de zona investițiilor, cu tot ceea ce ține punerea la punct a situațiilor care îi reprezintă.

Vărsător

Sunt situații cu care vă intersectați și pe care trebuie să le depășiți într-un timp record. Nu se mai permite să stăm să analizăm situația respectivă. Vărsătorii se vor confrunta cu situații care par inflexibile. Această poticnire cu care se confruntă vărsătorii nu le cere decât să fie mult mai maleabili și să se adapteze situației respective.

Pești

Este foarte important să se redescopere sufletește. Poate fi ceva banal, de o excursie banală, despre a sta seara și să admiri cerul înstelat. În zona aceasta în care tot timpul ai ceva de făcut, nu mai găsești timp pentru suflet, iată că aici este misiunea Karmică a nativilor pești.

Urmăriți B1TV.ro și pe