Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Sărbătoarea Nașterii Domnului este Lumina care biruie întunericul, Binele care distruge răul, Viața care învinge moartea” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Sărbătoarea Nașterii Domnului este Lumina care biruie întunericul, Binele care distruge răul, Viața care învinge moartea” (VIDEO)
Sursa foto: B1 TV

Sărbătoarea Nașterii Domnului este Lumina care biruie întunericul, Binele care distruge răul, Viața care învinge moartea, a spus Alina Bădic, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, în care au fost invitați Ingrid Baciu și Sorin Dinea.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 – 31 decembrie. Gemenii au tot felul de probleme de rezolvat. Zona profesională e foarte încercată (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre Sărbătoarea Nașterii Domnului

Alina Bădic spune că Sărbătoarea Nașterii Domnului este „Ziua când totul s-a schimbat”.

„Să întâmpinăm Nașterea Domnului Nostru Iisus Hristos cu pace, bucurie și fericire, iar sufletul să ne fie cuprins de multă liniștite și de bucurie! Sărbătoarea Nașterii Domnului este Lumina care biruie întunericul, Binele care distruge răul, Viața care învinge moartea, este Ziua când totul s-a schimbat, când istoria s-a rupt în două, timpul s-a oprit, apoi a luat-o de la capăt!”, a punctat ea, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Ingrid Baciu a vorbit despre dorința oamenilor de a accesa cât mai multă Lumină.

„Lumina este aceeași, este Taina Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos. Ar trebui să putem accesa Lumina unui astfel de eveniment, unei astfel de situații istorice care a schimbat fundamental percepția, capacitatea omului de a găsi rezolvări la probleme de viață, înțelegând în esență de fapt, se întâlnesc unde trebuie și cum trebuie tradiția populară cu adevărul momentului și ce s-a petrecut. Aici discuția poate fi foarte amplă, aici se poate vorbi despre popoare, obiceiuri”, a afirmat ea.

La rândul său, Sorin Dinea a explicat: „România face parte dintr-o zonă mai largă a unei vechi civilizații, care se ducea până în nord. De aceea, termenul de Crăciun nu ar trebui căutat în literatura religioasă, ci mai degrabă în obiceiurile pre-creștine (…). Se regăsește un termen asemănător și în limba albaneză, și în limbile slave, n-are treabă neapărat cu latina, cum ni se spune nouă”.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Motivele pentru care alegem să fim în relații (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`