Ediție specială „360 de grade”: Cum gestionăm situația gravă generată de coronavirus. Sfaturile unui stareț (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: Cum gestionăm situația gravă generată de coronavirus. Sfaturile unui stareț (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii ”360 de grade”, despre apropierea de Divinitate, adevărata purificare în Postul Paștelui, vindecare și departajarea între pozitiv și negativ.

Invitații Alinei Bădic au fost starețul Antim David și Eugen Mirtz.

„Apropiați sau nu de Divinitate? Cum se face adevărata purificare acum, în Postul Paștelui? Cum se va face departajarea între pozitiv și negativ, astfel încât să avem o societate bazată pe valori corecte? Va trece lumea prin schimbări majore? Trebuie expus negativul pentru a accelera pozitivul? Putem perturba, prin gândurile noastre, bunul mers al lucrurilor? Ne putem vindeca singuri printr-o înțelegere corectă a momentului delicat prin care trecem?” – sunt întrebările la care au dat răspunsuri Alina Bădic și invitații ei.

În debutul emisiunii, starețul Antim David ne-a dat câteva sfaturi despre cum ar trebui să gestionăm această perioadă extrem de dificilă, generată de răspândirea coronavirusului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”