Ediție specială ”360 de grade”: Luna iunie, lună de cal, sub elementul foc yang. Pot apărea incendii, explozii, accidente (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Luna iunie, lună de cal, sub elementul foc yang. Pot apărea incendii, explozii, accidente (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, maestru astrologie chinezească, despre luna iunie, o lună de cal sub elementul foc yang, o lună mai puţin echilibrată decât luna mai, a cărei problemă principală poate fi lipsa răbdării în comunicare.

”Luna iunie este mai puțin echilibrată decât luna mai datorită faptului că, de data aceasta, spre deosebire de mai, nu mai avem nicio energie benefică dată de acele combinații de energii despre care vorbeam în luna mai și în luna aprilie.

Noi am spus încă de la începutul anului, că anul acesta avem un exces din două elemente, focul și apa. Iată că ne confruntăm și ne-am confruntat cu aceste probleme, așa cum, vom avea, la un moment dat, secetă.

Din punct de vedere al regimului apei, sunt aceste alunecări de teren, acum ne așteptăm la explozii, la incendii pentru că vine acest exces de foc. Luna de cal aduce elementul de foc, yang, deasupra unui alt foc yang, care este al calului. Atunci, eu m-aș aștepta la mici probleme legate de tot ce ține de elementul foc, dar în negativ, din păcate”, a explicat Anca Dimancea.

Ediție specială ”360 de grade”: Luna de cal, sub elementul foc yang. Pot apărea incendii, explozii, accidente

#DIRECT_ONE_rx5nfj#

”Este o lună a nerăbdării. Toată lumea, o să vedeți, este într-o grabă de a termina lucrurile, plus că vor apărea foarte multe conflicte. Din punctul nostru de vedere, se pare că vestul în continuare va fi afectat, dacă ne gândim global, vestul reprezentând atât Europa de vest, cât și Statele Unite.

Nu ar fi o surpriză pentru noi, dacă am auzi despre explozii în partea de sud, cu foc, sau accidente mult mai puternice în partea de sud.

În rest, îi sfătuim pe toți, mai ales pe cei care sunt născuți în zodia calului să aibă foarte mare atenție la sănătate, mai ales cei care au probleme cu inima.

Nu este o lună formidabilă. Aduce încă un justițiar în scenă, acest cal. S-ar putea să ne trezim cu mișcări de stradă, cu acțiuni în forță ale justiției”, a spus, la rândul lui, Marian Golea.

”De asemenea, în partea de vest a lunii e posibil să auzim de niște acte teroriste, se accentuează și metalul în anumite sectoare și vestul și nord-vestul sunt afectate”, a adăugat Anca Dimancea.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)