Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 8 – 14 noiembrie 2020. Săgetătorii au relații foarte armonioase în familie, dar apar tensiunile la serviciu (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 8 - 14 noiembrie 2020. Săgetătorii au relații foarte armonioase în familie, dar apar tensiunile la serviciu (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 8 – 14 noiembrie 2020.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 8 – 14 noiembrie 2020

„Cum putem cataloga evenimentele săptămânii următoare și ce avertismente primim? Putem conta pe cei din jur, pe ceea ce ne propunem, pe lucrurile stabilite cu ceva timp în urmă? Greu de spus… Aș identifica mai degrabă o săptămâna ușor imprevizibilă, cu elemente de neprevăzut, întâlniri ad hoc, fără consecințe majore și, nu în ultimul rând, conflicte de scurtă durată chiar și în relațiile armonioase. Gestionați cu mare grijă orice altercație sau conflict, nu va irosiți energia în lucruri fără rost”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Berbec

Foarte profundă înțelegere a tuturor evenimentelor cu care aceștia se intersectează.

Berbecii au o șansă extraordinară de a se raporta la sufletul lor într-un mod foarte corect și de a pune problema tranșant și plăcut Universului în majoritatea domeniilor vieții. Sunt sfătuiți să se raporteze corect la Divinitate și să se înțeleagă în primul rând pe ei înșiși. Se cere introspecție și corectitudine.

Dacă vor alege să nu se enerveze pentru tot felul de lucruri mărunte, ci să-și canalizeze energia pe aspecte foarte importate, superioare,

Destinul le va fi foarte favorabil. Pot lua orice decizie, important e să nu exagereze și să nu se grăbească.

Li se recomandă să fie prudenți și relaxați în ceea ce fac. Vor apărea situații anacronice care, de altfel, pe toți ne vor afecta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Taur

E foarte important ca Taurii să nu accentueze agitația, să nu se lase agresați de vâltoarea atâtor evenimente cu care se intersectează.

Se poate ca Universul să le aducă mai multe evenimente decât și-ar dori. De asemenea, e posibil să fie nevoiți să interacționeze cu mai multe persoane decât ar vrea. E momentul selecțiilor, al trierii.

Au parte de reușită financiară. Mare expansiune pe relațiile financiare. Chiar și aici există condiția trierii anturajului.

E o săptămână foarte favorabilă pentru artă, estetică, achiziții în aceste domenii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gemeni

Gemenii pot pune la punct proiecte de mare forță săptămâna următoare, pot discuta despre planuri, acțiuni, afaceri cu oameni care chiar îi pot ajuta.

Încă nu s-a rezolvat contextul care îi agresează. Nu sunt toate rezolvate din punct de vedere financiar, relațional. Uranus retrograd vorbește despre o nervozitate care, de altfel, ne afectează pe toți. S-ar putea să aibă prieteni foarte supărați, nervoși. Trebuie cu toții să ne menținem calmul și armonia.

Gemenii vor să producă, să se implice, să devină tot mai productivi financiar. Trebuie să fie foarte inventivi, să vadă cariera dintr-o perspectivă atipică și să se reinventeze.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rac

E bine să depășească orice formă de stagnare sau de inerție. Sunt puțin devitalizați, de altfel ca noi toți, și trebuie să evite să se enerveze din orice lucru mărunt.

Racii își pot lua energia din situațiile în care se pot cupla la zona spirituală, duhovnicească. Dacă au o abordare corectă, de aici decurge bunul mers al lucrurilor.

E o săptămână a negocierilor, pot cumpăra, investi și face lucruri de mare forță. Pot face și anumite specializări interesante.

E o perioadă propice maturizării interioare. Trebuie să-și cunoască exact obiectivele. Dificultățile sunt doar de scurtă durată.

Mare atenție la oboseala cauzată de presiunea psihică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Leu

Leii trebuie să încerce să aibă o abordare corectă a tuturor lucrurilor, a tuturor situațiilor. Sunt sfătuiți să se liniștească și să încerce să se relaxeze, pentru că pot apărea tot felul de tensiuni, situații în care se pot enerva mai mult decât e cazul.

Dificultățile sunt de scurtă durată și deloc de profunzine. Nu trebuie să intre în interacțiuni neplăcute.

Nu trebuie neapărat să încerce să schimbe lucrurile pe care Universul le oferă, deoarece nu e indicat să opună rezistență. În schimb, Leii trebuie să analizeze de ce aspectele respective nu funcționează așa cum își doresc.

Trebuie să admită faptul că nu dețin tot adevărul și sunt lucruri care le scapă, oricât de profund le-ar analiza. Totuși, pot găsi o direcție armonioasă, deci nu vor pluti în degringoladă totală.

Cu o tentă karmică, apar din neant prieteni care îi ajută. Ar putea fi chiar persoane pe care le cunosc foarte puțin.

E obligatoriu să se ocupe de sănătate! E vorba de situații cronicizate, lucruri neglijate care acum își cer drepturile.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fecioară

Ușoare dezechilibre pe mai multe domenii, dar mai ales în plan financiar. Există un fel de atracție pentru putere, deci își doresc să fie în prim-plan. Trebuie să aleagă clar cum se poziționează față de cei din jur: uneori vor fi foarte ofensivi, dar alteori vor alege defensiva.

Li se recomandă să se concentreze pe investițiile de făcut, deoarece există riscul să facă investiții mai puțin ordonate.

Într-un moment de indecizie, vor căuta vina în afară când, de fapt, abordarea lor este greșită. Pot ridica multe bariere dacă știu cum să abordeze anumite situații.

Anumite relații pot fi dizarmonice. Trebuie să analizeze atent cât de mult își doresc, de fapt, să relaționeze cu anumite persoane. Pot apărea conjuncturi din care trebuie să se sustragă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Balanță

Pentru Balanțe e necesar să facă în așa fel încât să stabilească reguli cu partenerii de afaceri. Practic nu vor putea merge mai departe în anumite colaborări dacă nu simt că trebuie făcut acest pas.

Balanțele au o vivacitate mentală deosebită. Există și posibilitatea apropierii de oameni foarte importanți.

Există o notă de imprevizibil pe plan financiar, pot apărea tot felul de afaceri. Pe de altă parte, nu trebuie să riște să facă afaceri cu persoane pe care nu le cunosc suficient.

În situație de presiune emoțională, e posibil să-și controleze cu greu irascibilitatea și să reacționeze destul de virulent când apar ofense.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scorpion

E o perioadă care presupune adaptare din mers. E foarte mult haos pe zona relațională.

E un accent de exaltare și de înclinație spre polemică săptămâna viitoare, deci trebuie să fie foarte atenți cu cine fac afaceri, deoarece oamenii nu vor avea o atitudine foarte constantă în privința lor.

În orice fel de relaționare li se recomandă o atentă analiză a echilibrului de forțe: cât se implică fiecare în relație. Scorpionii trebuie să primească exact cât dăruiesc. Nu e indicat să dăruiască mult, dar să nu primească mai nimic.

Orice acțiune trebuie pusă în slujba unei cauze superioare. Scorpionii nu trebuie să se avânte către pericole.

Beneficiază de protecție din partea unor persoane cu putere de decizie. Vor fi susținuți pentru a-și duce la îndeplinire proiectele la care lucrează de foarte mult timp.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Săgetător

Apar anumite situații pe plan intim în care Săgetătorii își pot crea un cămin confortabil. Săgetătorii vor face investiții foarte bune în plan imobilitar. Se poziționează extraordinar de bine pe această zonă.

Relații foarte armonioase cu membrii familiei. Chiar au ocazia să se revanșeze în raport cu unele persoane care i-au ajutat în momentele de cumpănă.

Apare tensiunea la locul de muncă. Vor apărea situații tensionate, care îi agresează. E aproape imposibil să știe de azi ce vor face mâine.

Dacă vor cât de cât un control, nu trebuie decât să se detașeze.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Capricorn

Capricornii pot da vieții lor o direcție inedită. Viața lor capătă o nouă abordare pentru că ceva din lucrurile pe care le vor realiza le va da o direcție inedită.

Trebuie să aibă mintea clară pentru a rezolva orice acțiune, trebuie să fie consecvenți, tranșanți și să aibă colaborări doar cu persoane care acționează la fel de tranșant.

Trebuie să încerce să se documenteze mai mult, să se informeze, să citească. Au nevoie de o energie creatoare.

Trebuie să fie mentori pentru cei din jur. Capricornii îi pot ajuta pe alții în această perioadă, dar trebuie să aibă grijă și de propriul suflet.

Capricornii se pot confrunta cu anumite blocaje, situații care efectiv nu mai funcționează. Pe de altă parte pot intra în contact cu persoane care au o situație financiară mai bună decât a lor și-i pot ajuta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vărsător

Chiar dacă sunt foarte empatici și esența astrogramei lor e să se sacrifice pentru alții, Vărsătorii trebuie să aibă grijă să nu intre într-un colaps din punct de vedere energetic. Adică trebuie să aibă grijă și de ei.

Dacă se pun în slujba altora mult, asta nu înseamnă că nu trebuie să aibă grijă și de ei. Altfel, într-adevăr, au de învățat anumite lecții din punct de vedere a sacrificiului pentru ceilalți.

Pot exista anumite nedreptăți. De exemplu, se poate să ajute unii oameni, iar ei să nu fie recunoscători.

Pot descoperi lucruri interesante despre ei prin intermediul viselor, introspecție autentice. Sunt sfătuiți să nu ia decizii dacă nu simt un impuls interior autentic. Nu trebuie să-i lase pe alții să ia decizii în locul lor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pești

E foarte important să canalizeze banii pe direcții semnificative. Atenție sporită la orice fel de moștenire, investiție, situație în care trebuie să lupte pentru creșterea veniturior. Pot primi cadouri, propuneri interesante.

Binele și răul vine pe filieră karmică. E o perioadă foare benefică din punct de vedere al relaționării cu străinătate sau oamenii care călătoresc foarte mult. În schimb, pot fi anumite încercări karmice în călătorii.

E o perioadă în care depind foarte mult de echipa din care face parte. Vor fi un fel de vizionari, de deschizători de drumuri.

Peștii trebuie să aibă o identitate foarte clară și trebuie să țină cont de asocierile karmice.

Trebuie să facă toate eforturile pentru a-și câștiga liniștea sufletească în aceatsă perioadă de mare transformare emoțională și spirituală.

Pot apărea și elemente ușor riscante, dar nu trebuie să se sperie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.