Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2020: Leii au multă energie și nu știu cum să se împartă (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2020: Leii au multă energie și nu știu cum să se împartă (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2020, alături de invitata sa, Ingrid Baciu.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2020

„Ce planete avem în mare forță săptămâna viitoare? Saturn în continuare în domiciliu retrograd ne dă ultimele lecții, cuplat cu Neptun în domiciliul său, puternic susținut de Jupiter și de Pluton în Capricorn. În acest context astral, ceea ce se dorește este asocierea acțiunilor concrete cu cele spirituale, legate de suflet.

Nu faceți nimic în absența raportării la divin, nu vă deziceți de ceea ce vă doriți cu adevărat, oricât de greu ar fi să faceți acest lucru la început. Gândiți orice acțiune în perspectivă și nu abandonați ceva, doar pentru că vi se pare mai dificil de executat”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Berbec

Nu sunt încurajate stagnarea, inerția și visarea, ci acțiunile în forță. Berbecii trebuie să se străduiască să găsească un acord între ideile lor, acțiunile și rezultatele finale. Nu va fi tocmai ușor.

Indiferent de natura blocajelor, e bine să păstreze un echilibru, speranța, buna dispoziție. Cu cât vor fi mai încercați, cu cât vor exista mai multe piedici, cu atât trebuie să fie mai optimiști, mai bătăioși, pentru că rezultatele chiar vor veni până la urmă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Taur

S-a cam terminat cu liniștea sufletească a nativilor Taur, din cauza unor rigori impuse de către Destin. Taurii nu se pot feri de această dinamică a acțiunilor ce vin spre ei ca o furtună, dar pot să-și canalizeze ceva mai multă energie spre activități ce țin de o preocupare foarte înaltă: creativitate, profesionalism, relaționare cu oameni ce au preocupări deosebite. E indicat să-și aloce o perioadă din zi în care să aibă preocupări filosofice și spirituale.

Problemele trebuie rezolvate, mergând spre fondul lor.

Taurii nu mai au răbdare deloc, sunt cam epuizați și supărați pe persoanele care nu fac lucrurile cum vor ei.

Totuși, unii Taur își vor aduce bucurii ce țin de estetică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gemeni

Gemenii întâmpină dificultăți de scurtă durată, care vin de la revendicarea unor drepturi. Unii s-ar putea să nu se mai înțeleagă cu oameni cu care ar fi trebuit să bată palma pe un domeniu. Alții nu vor reuși să înțeleagă logica anumitor acțiuni ale unor persoane.

Manifestă un soi de oboseală cotidiană, izvorâtă tocmai din interacțiunile nefirești cu anumite persoane.

Perioada este una mai degrabă incontrolabilă, așa că nu prea are rost ca Gemenii să încerce să dicteze un curs. În schimb, e indicat să se lase duși de val.

Oamenii îi vor șicana, una vor spune, alta vor face sau nu se vor ține de cuvânt. Gemenii sunt îndemnați să găsească un punct de forță, de echilibru, care să rămână invariabil pe diplomație, pe o interacțiune corectă cu oamenii care le plac din punct de vedere diplomatic, estetic.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rac

Racii sunt sfătuiți să stea liniștiți, să se reculeagă, să se liniștească, să se dezică de tot ce-i enervează sau stresează. Trebuie să meargă foarte mult pe zona spirituală.

Trebuie să rezolve anumite situații din mers, atât cât se poate. Asta pentru că anumite întârzieri dictate de Univers au logica lor.

Trebuie să se concentreze pe ce au de făcut, nu pe ce nu trebuie să facă, dar voi ei să facă. Deci de anumite proiecte trebuie obligatoriu să se ocupe.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Leu

Pentru Lei devine foarte interesant și foarte importat să-și stabilească un fel de eșalon al relațiilor care cu adevărat contează pentru ei.

Sunt oarecum obligați să aloce energie către zona relațională, chiar dacă au multe alte lucruri de făcut.

Ei au multă energie în această perioadă și nu știu cum să se împartă. Sunt foarte multe activități pe care Leii trebuie să le rezolve și să le regleze. Chiar și așa, trebuie să depună un efort și să-și găseacă timp pentru a analiza zona relațională.

Unii oameni pot pleca din viața lor dacă Leii nu le dau atenția cuvenită. Leii s-ar putea să piardă relațiile cu anumiți oameni valoroși dacă nu vor fi suficient de recunoscători.

Din punct de vedere al ascensiunii și al modului în care sunt primiți și percepuți, Leii stau foarte bine!

Pot pune bazele unor relații care le vor fi de folos pe termen lung.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fecioară

E o săptămână cu multe sugestii de a înțelege multiple lecții karmice. Trebuie să fie atenți la anumite situații care se tot repetă. Acestea doresc să le înțelegeți substratul.

Urmează, însă, o perioadă de relaționare foarte firească cu oameni care le sunt dragi.

Pentru Fecioare, lucrul cel mai dur e un soi de presiune psihică. Ei au mai multe realizări de natură concretă și, totuși, se simt nemulțumiți, pentru că multe lucruri nu sunt tocmai cum ar vrea ei.

Universul se joacă un pic cu ei și le dă cu o mână și le dă cu alta. Fecioarele au cam obosit și nu prea înțeleg de ce au una și le lipsește asta.

Lecția este că mereu trebuie să încerce să-și găsească liniștea sufletească, indiferent de lipsurile dintr-un anumit domeniu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Balanță

Balanțele au nevoie de un sprijin din partea prietenilor și rudelor foarte apropiate.

Trebuie reglate niște conturi. Balanțele au de plătit niște polițe.

Viața îi va apropia în mod karmic de persoanele cu care au o relație informală și față de care au greșit în ultima perioadă. Vor fi și situații în care astfel de persoane au greșit ele în fața Balanțelor, iar acum vor veni să le susțină.

În aceste relații, sunt indicate discuțiile sincere, în care fiecare să spună ce anume a greșit sau ce anume l-a supărat.

Planul domestic joacă un rol semnificativ.

Se produce o accelerare a șanselor de reușită, acolo unde se depune și efort, dar nu pe cât și-ar fi dorit Balanțele. Ele sunt îndemnate să se adapteze și să accepe faptul că lucrurile se vor rezolva, dar în niște circumstanțe ușor diferite decât cele pe care și le doresc.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scorpion

Scorpionii nu au deloc sentimente de limitare. Vor să relaționeze, să fie cât mai hazlii, să empatizeze cu cei din jur.

Importante sunt acțiunile de redresare. S-ar putea să le ceară Destinul să fie modele de responsabilitate, de corectitudine pentru cei din jur.

S-ar putea să fie puțin supărați din cauza unor vorbe pe care nu le agrează, poate chiar mincinoase de-a dreptul.

Le merge foarte bine acelor Scorpioni care călătoresc, chiar și pe distanțe foarte scurte.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Săgetător

Energia se îndreaptă spre activități care au legătură cu legile Karmei. Săgetătorii nu prea pot ieși de sub incidența lor. Au mari capacități de a înțelege legile spirituale.

Săgetătorii devin foarte receptivi la tot ce vrea Universul de la ei, pentru că sunt foarte deschiși emoțional către oamenii la care țin.

E important să mențină această comunicare cu Universul.

Evenimentele cu care se intersectează au un caracter extrem de explicit, evident. Asta înseamnă că Săgetătorii vor înțelege rapid care este semnificația acelor întâmplări.

În plan financiar, își doresc să facă lucruri inedite. Vor fi foarte încurajați de Univers pe zona aceasta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Capricorn

Capricornii au marcaje interesante. Fix acolo unde au muncit cel mai mult și s-au străduit cel mai mult, exact acolo Universul vine cu o sugestie, iar lucrurile se poate să nu meargă exact așa cum și-au dorit. Universul le spune că ar trebui totuși să mai facă ceva în plus, iar capricornii trebuie să descopere acel ceva.

Blocajele sunt doar de natură karmică.

Vor putea lua decizii rapid și de succes, odată depășite aceste blocaje.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vărsător

Pentru Vărsători e extraordinar de important să-și înțeleagă propria lume interioară. Vor face modificări radicale de situație unde ceva i-a deranjat, dar ceva i-a deranjat în ceea ce privește penalizările Universului.

Sunt prudenți în domeniul financiar. Nu mai sunt la fel de dornici să investească așa cum erau pe vremuri.

Adoptă o politică a pașilor mărunți, sunt prudenți și rezervați.

Au învățat să-și păstreze calmul, moderația, imparțialitatea și să se sacrifice pentru cei din jur. Acest lucru a devenit extrem de important.

Există o dinamică relațională cu oamenii cu care au o oarecare simpatie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pești

Peștii ar trebui să se concentreze pe corectitudinea discuțiilor, ar trebui să evite discuțiile în contradictoriu, iar dacă ele apar, chiar ei să fie factorul împăciuitor.

Trebuie să facă exerciții de respirație, să se gândească de două ori înainte de a acționa.

Peștii trebuie să înțeleagă adevărata valoare a fiecărui proiect de viitor. Atunci li se vor părea foarte nesemnificative micile disensiuni de moment. Ar fi păcat să strice proiectele de anvergură pentru micile probleme și disensiuni de moment.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.