Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 17 – 23 iulie. Scorpionii trebuie să fie atenți pe zona relațională. Predispoziție către certuri și rupturi (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 17 - 23 iulie. Scorpionii trebuie să fie atenți pe zona relațională. Predispoziție către certuri și rupturi (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 17 – 23 iulie 2022. Invitatul ei a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 17 – 23 iulie

„Câteva aspecte foarte relevante săptămâna ce urmează, aspecte ce țin de o poziționare specială a planetelor. Avem un Venus pe grad anaretic, care face un aspect foarte frumos, benefic cu Saturn, ambele aflate pe semne de aer, Marte în continuare se găsește în exil în semnul Taurului, atrâgând atenția asupra agresivității pe zona investițională și cea legată de tot ce are relevanță venusiană, conjuncție Mercur – Soare, Neptun în continuare aspectează foarte frumos Soarele, ambele pe semne de apă, și Jupiter proaspăt intra în semnul foarte dinamic al Berbecului vorbește de importanța începuturilor.

O perioadă și o săptămână în care e bine să realizăm cam cu ce ne putem confrunta. Marea șansă către evoluție cu care ne putem intersecta ține în mod special de faptul că fiecare dintre noi va trebui pe undeva să anticipeze evenimentele care au relevanță karmică.

Vor fi evenimente cu relevanță karmică, evenimente care ne vor lua prin surprindere, lucruri care pică exact ca nuca în perete sau care ne agresează într-un mod greu de imaginat. Când avem planete pe grad anaretic, ele vin de undeva din neant și impactează puternic nativul, mai ales dacă-l prind nepregătit. E ca un fel de bombă”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Berbec

Marele Benefic, aflat în semnul lor în continuare, aduce elemente de șansă inedite. Majoritatea Berbecilor sau cu tipar de Berbec trec prin situații care ale propun multe oportunități, situații destul de favorabile, care pe undeva le demonstrează că e ceva anume care-i susține. Venus, pe ultimele grade în semn mercurian, îi pune puțin pe gânduri din punct devedere al relațiilor persoanle și de parteneriat. S-ar putea să fie nevoie de un efort suplimentar pentru a relaționa, pentru a se face înțeleși, pentru a iniția o comunicare cu anumite persoane.

Taur

O anumită inconsistență și fluctuații de diverse feluri. Taurii nu sunt în cel mai liniștit moment al lor. Din cauza lui Uranus, dublat acum și de Marte, apar elemente destul de sfidătoare, cu ambele planete responsabile cu indiscreția, agresivitatea, plățile karmice, care se realizează pe Casa a XI-a. Când nu mențin o elevare, o vibrație ridicată a vieții lor, pot apărea tot felul de provocări. Taurii trebuie să aibă o conduită benefică și din punct de vedere spiritual, să fie aproape impecabili. Perioada vorbește de un soi de penitență la care pot fi supuși dacă nu mențin o etichetă spirituală impecabilă.

Gemeni

Gemenii au ceva simbolic de înțeles, dar și mesajele karmice care vin nu sunt de ignorat. E un soi de tevatură sufletească la care sunt supuși din cauza acestui Uranus și a lui Marte pe Casa a XII-a. Asta înseamnă că e o neliniște, ceva care-i agită suplimentar. Trebuie să-și găsească o nișă, o pasarelă foarte clară cu Divinitatea. Sunt mult mai agitați decât ar trebui și agitația e pe suflet. Trebuie să facă un efort suplimentar de a-și găsi liniștea interioară. În schimb au mare noroc pe zona prietenilor și a relaționării.

Horoscopul pentru fiecare zodie, în săptămâna 17 – 23 iulie

Rac

Un fel de bilanț pe care Racii trebuie să-l facă. Racii să aibă curajul să spună lucrurilor pe nume și să vadă și unde au greșit, și unde au făcut lucruri bune. E un moment foarte bun pentru bilanț, pentru o analiză. Pot avea revelații, au acces la lucrurile mai subtile ale vieții și pot și verbaliza. Agresivitate, soi de criză existențială care poate duce la răbufniri sau vociferări.

Leu

O formă de muncă ce-i copleșește pe Lei de nu mai au timp să strălucească și să se ocupe de ei. Leul se simte copleșit de forța plutoniană, forța cu care Pluton pe casa Muncii vine și parcă-l trage într-un abis în care nu-și mai vede capul de muncă. Și e muncă ce nu-i oferă consistență din punct de vedere al afirmării personale. Leii sunt faultați pe orice are legătură cu zona de afirmare și potențare a personalității lor.

Fecioară

Fecioarele muncesc mult mai mult, iar beneficiile nu sunt pe măsura muncii. Au restanțe karmice pe zona muncii și trebuie să lucreze și să-i ajute și pe alții. S-ar putea să existe o formă de protecție care vine din partea unei persoane cu autoritate. Descărcare karmică la locul de muncă. Agitație legată de zona călătoriilor.

Alina Bădic a prezentat horoscopul perioadei 17 – 23 iulie

Balanță

E deosebit de activă Casa carierei. Decizii la nivel socio-profesional. Balanțele înțeleg că e important să aibă ceva autoritate la locul de muncă. Dorința lor de a se impune, de a avea autoritate vine și în urma unui conflict, a unui lucru care nu a mers cum și-au dorit ori cineva a încercat să se impună în fața lor. Vor purta discuții de mare forță cu anumite persoane care au impact asupra lor. Balanțele ar putea avea ceva discuții constructive și total atipice legate de șansa de a se respecializa, de anumite călătorii, cu prieteni cu care au o comunicare la nivel înalt.

Scorpion

Este un moment deosebit de puternic pentru că Scorpionii înțeleg că trebuie să facă ceva în plus. Își dau seama că dacă vor continua să meargă așa cum au făcut-o până acum, nu vor avea mulțumirea pe care și-o doresc. Mulți se vor gândi cum să facă lucrurile puțin diferit. E o perioadă de grație din punct de vedere al investițiilor, trebuie să fie atenți cec umpără, cui dau bani împrumut – e și un mic aspect karmic pe această zonă. Scorpionii trebuie să fie atenți și pe zona relațională, deoarece există un factor de instabilitate, de fluctuație și de predispoziție către certuri și rupturi din cauza lui Marte și Uranus pe semn opus. Deci sunt predispuși să aibă tot felul de conlicte sau situații ușor dizarmonice cu oameni cu care sunt obișnuiți să aibă o relație armonioasă.

Săgetător

Un mesaj care li se poate transmite în plan personal, o comunicare, o discuție, dar nu conflictuală, ci armonioasă. Un mesaj care li se relevă și care vine din partea unor persoane cu care au o relaționare armonioasă. Mesajul poate veni și din partea partenerului de viață. Rămân confuziile în plan personal, trebuie să aibă un nivel spiritual ridicat.

„360 de grade”, horoscop pentru fiecare zodie

Capricorn

Capricornii au o confruntare directă zilele acestea cu o persoană sau un element care aduce o zonă de conflict evident. Atitudinea trebuie să fie, totuși, pacifistă. Ei nu au ce face, trebuie să interacționeze cu zona de conflict, dar e bine să rămână temperați și să facă în așa fel încât să nu poarte la infinit acel conflict, ci să încerce să-i pună punct cât mai rapid. Zona care-i poate avantaja e cea din plan domestic. Stau foarte bine cu zone intuitivă. Zona cea mai instabilă are legătură, totuși, cu persoanele pe care Capricornii le iubesc. Acele persoane s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul lor. Capricornii ar trebui să-și facă ei o liniște și un echilibru al lor independent de cei din jur.

Vărstător

Vărsătorii trebuie să învețe să fie mentori, să fie responsabili, să intuiască zona în care trebuie să fie mentori pentru alții. Au tot felul de preocupări legate de investiții foarte bizare, dar coordonate de un ideal bun. Bizare pentru alții, dar pentru ei de mare relevanță. E bine să-și asculte intuiția oricânt de ciudat ar părea pentru alții, deoarece au un fler care vine mai mult din altă dimensiune.

Pești

O perioadă intensă din punct de vedere al mesajelor din astral. Peștii au discuții interesante, revelații, vise. Orice discuție are și o conotație spirituală. Foarte puternică perioada din multe puncte de vedere. Mai degrabă prietenii Peștilor au parte de conflicte, iar Peștii sunt puși în fața acestora prin simpla interacțiune dintre ei. Perioadă fructoasă și favorabilă în plan financiar. Au parte de tot felul de oportunități. Mulți Pești au expansiune în plan financiar, demarează multe proiecte. În schimb, atenție pe zona relaționalului apropiat, acolo oamenii sunt puțin mai agitați, pot apărea factori de agresivitate și Peștii să fie pacifiștii. Ideal ar fi să înțeleagă cum trebuie să se poziționeze din punct de vedere spiritualm dar nu vizavi de ei, ci raportat la alții, pentru că trebuie să-i ajute pe respectivii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi