Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie - 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
Horoscop Alina Bădic

Alina Bădic a realizat horoscopul pentru săptămâna săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare şi cine profită de o comunicare inspirată!

BERBEC

Cu guvernatorul dumneavoastră (marte) în exil și conjunct cu Soarele săptămâna aceasta, totul este foarte puternic dinamizat, însă o forță subtilă pare să se interpună ori de câte ori doriți să faceți ceva.

Întrebarea pe care o puneți zilele ce urmează este legată de domeniile în care vă puteți perfecționa, de elementele materiale cu care vă identificați și de scopurile pe care vi le-ați propus și încă nu le-ați atins. Indicat să vă asociați cu anumite persoane cu care aveți în comun preocupări elevate, pe tipic uranian, să luați măsuri organizatorice foarte utile, să încercați să vă poziționați corect în fața superiorilor.

Mulțimea planetelor retrograde vă dă un indiciu clar – trebuie să reveniți asupra unor aspecte, pe care nu le-ați tratat corect în trecut. Așadar, orice zonă în care ceva nu mai funcționează cum trebuie poate fi reanalizată și reechilibrată energetic. Schimbați datele problemei în acele domenii care vi se pare că au devenit obositoare sau greu de pus pe picioare. Acolo ceva trebuie modificat rapid, deoarece este o sursă care consumă energie vitală. Foarte mulți nativi berbec vor da dovadă de înțelepciune în perioada următoare, se vor lăsa seduși de noi preocupări în domenii care promit venituri suplimentare, grație trigonului Marte Saturn pe semne de aer. Sunteți foarte tenace și reușiți să vă acomodați cu orice situație, indiferent cât este de provocatoare, iar discuțiile elegante cu cei cu care interacționați pot să vă ajute pe termen lung.

TAUR

Timpul le rezolvă pe toate… așa se spune. Însă în cazul dumneavoastră, orice amânare este de rău augur. Vă sfătuim să rezolvați din mers anumite probleme, să fiți tranșanți cu acele situații care vă dau bătaie de cap inutil, să nu pierdeți timpul cu acele persoane care vă atrag în conflicte pe care nu vi le doriți.

Opoziția Uranus Venus aduce în prim plan anumite rupturi karmic prevestite cam cu o lună în urmă, tensiuni care acum răbufnesc. Sfatul este de a nu lăsa inevitabilele modificări în plan relațional să vă strice echilibrul emoțional.

Atunci când vorbim despre elevare karmică, vorbim despre ceva ce nu suportă contestare, despre ceva ce dacă nu se întâmplă aduce complicații, ca atare sunteți pe drumul cel bun. Anumite colaborări pur și simplu nu mai pot continua, sau trebuie să sufere modificări plutoniene radicale și extreme pentru a putea fi repuse corect pe o linie de destin profitabilă.

Venus în exil cuadrat marelui benefic Jupiter vorbește despre faptul că cea mai mare dificultate a perioadei va fi pentru tauri ca si zodie guvernată de micul benefic, să discearnă între anumite persoane cu care veți fi tentați să socializați nefiresc și în exces și persoane cu care veți fi tentați să fiți foarte duri, ba chiar să rupeți relația… pe fondul unor motive însă destul de îndreptățite.

Din păcate, nici una din cele două tipuri de atitudine nu este indicată. Singurul aspect pozitiv pe Venus rămâne sextilul Venus Pluton, care vorbește depsre anumite parteneriate constructive, cu persoane pe care vă puteți baza sută la sută.

GEMENI

O interesantă rezolvare financiară le vorbește Gemenilor despre șansă, despre ceea ce înseamnă să ai Soarta de partea ta. Pluton este favorizat pe casa Scorpionului zilele ce urmează grație sextilelor cu Venus și cu Neptun, sextile care vin din partea semnelor de apă (Venus în Scorpion și Neptun în Pești)… ca atare rămâneți deschiși propunerilor ușor cifrate, mai puțin agresive, nu vă retrageți din discuții în care sunteți în prim plan sau în care se discută despre viitorul dumneavoastră financiar.

Ce aspecte trebuie să atingeți în comunicarea cu ceilalți? Gemenii sunt vectori în orice discuție zilele ce urmează, prin ei se comunică adevărul, evidența, ceea ce până acum nu a putut fi spus. Fiți cei ce le arată celorlalți unde greșesc, unde vă nedreptățesc, unde nu s-a procedat corect, unde trebuie să fie mai atenți.

Ce elemente fără valoare trebuie să eliminați din viața dumneavoastra? Iată un alt aspect cu care gemenii se confruntă perioada următoare. De la un examen la care ati luat o notă mică, până la un interviu la care nu v-ați simțit confortabil… totul poate suporta modificări semnificative, modificări prin care veți deveni mult mai buni și mai productivi. Este importantă stabilirea unor obiective clare și toată energia în acel moment devine mult mai concentrată. Ca atare, rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară. De analizat!

Trigonul Neptun Venus, pe semne de apă vă susține în orice tentativă de a verbaliza anumite nemulțumiri mai vechi, deoarece ele pot găsi ecou, mai ales dacă găsiți momentul potrivit.

RAC

Cu Marte conjunct cu Pluton în semn venusian competiţia nu vă deranjează şi aveţi un fler deosebit în a-i domina pe alţii. Uneori sunteţi solicitant şi autoritar, ceea ce îi poate dezarma pe ceilalţi. Îi convingeţi pe alţii că ştiţi ceea ce faceţi. Această conjuncție favorizează ocupaţii precum vânzările şi relațiile cu publicul, dar poate exista interes şi în preocupare pentru risc.

Aveţi tendinţa să vă aventuraţi în diverse acţiuni, mai ales când alţii vă urmăresc. Nu toleraţi nici un fel de restricţii asupra libertăţii dumneavoastră, deoarece vă temeţi ca ceilalţi să nu vă descopere nesiguranţa. Stilul de viaţă adoptat este un fel de apărare, nu admiteţi faptul că sunteţi făcut „din carne şi oase”.
Există ieşiri temperamentale datorită acestei conjuncții, lucru care îndepărtează anumite persoane din anturaj. Sunteţi însă revoluţionari, vă susţineţi punctul de vedere şi puteţi deveni incisivi atunci când cineva vă contrazice. Puteţi deranja persoanele, care nu tolerează momentele acestea. Și totuși, totul are un sens…

Va trebui să învăţaţi acest lucru sau veţi avea dificultăţi în atingerea scopurilor, deoarece veţi risipi mult efort în discuţii contradictorii. Consideraţi o opinie diferită de a dumneavoastră un afront la inteliganţa şi competenţa personală. Vă este necesară relaxarea, deoarece în caz contrar pot apărea situaţii de conflict în cămin sau cu partenerul de viaţă. Este important să păstraţi distanţa între problemele profesionale şi cele domestice.

O judecată şi un nivel de înţelegere foarte bune, grație sextilului Venus Pluton vă caracterizează însă în egală măsură zilele următoare. Când vă comunicaţi ideile, ceilalţi ştiu exact ce doriţi. Posedaţi graţie socială, rafinament şi bun gust. Vă displace vulgaritatea, şi preferaţi preocupările culturale.

LEU

Vă disciplinaţi pentru a putea intra în competiţie cu alţii. Aveţi întotdeauhna răspunsurile care vă permit avansarea. Insistaţi cu determinare până obţineţi ceea ce doriţi. Memoria şi nivelul de aprofundare sunt peste medie în această perioadă.. Aveţi o dorinţă foarte mare de a acumula cât mai mult, motiv pentru care probabil vă plictisiți în activități cotidiene. Datorită rafinamentului, veţi fi admirat de către superiori, dar şi de către subalterni. Relaţia cu partenerul se va baza pe respect reciproc şi înţelegere. Vă susține sextilul Venus Pluton, pe casele patru-șase.

Va fi foarte dificil pentru ceilalţi să vă îndepărteze de pe o poziţie câştigată, deoarece aţi obţinut-o demonstrându-vă calităţile: competenţa, integritatea, eficienţa şi sinceritatea. Vă înţelegeţi bine cu toţi cei care posedă la rândul lor aceste calităţi. Veţi planifica cu grijă viitorul şi veţi face eforturi pentru siguranţa lui.

Există un echilbru între lecţiile pe care le-aţi învăţat din experienţă şi aplicarea lor în viitor. Cu alte cuvinte, învăţaţi din greşeli mult mai mult decât până acum. Vă evaluaţi singur reacţiile vis-à-vis de oameni şi situaţii.

Emoţionalul este secondat de intelect. Aveţi o abilitate extraordinară de a memora evenimentele trecute, de a le actualiza. Căutaţi noi modalităţi de a vă fructifica talentul. Nu vă consideraţi niciodată prea ocupat pentru prieteni, astfel încât cercul acestora este larg. Sunteţi conştient de neliniştile emoţionale pe care le au apropiații.

Sustinuti de trecerea Soarelui în semnul Balantei, vă puteți angaja în actiuni care ar putea sa vă aducă un grad mai mare de siguranță financiară. Este o perioadă destul de controversată pentru dumneavoastră, din cauza unor conjuncturi tensionate, uneori explozive, necesare însa pentru clarificarea problemelor din ultima vreme.

FECIOARĂ

Atentie la conjuncturile în care se cere discernământ și evaluare corectă, deoarece succesul lor poate fi îngreunat din cauza aspectelor disonante pe care Uranus le face acum cu Saturn și cu Venus în exil.

Trebuie să se înteleagă că răspunsul Destinului este prezent atat în acțiunile pozitive cât și în cele negative. De multe ori, oportunitățile pot apărea într-un context care pentru început pare neclar sau greu de descifrat.

Confuziile cauzate de aspectele disonante ale perioadei îi vor afecta mai putin pe acesti nativi, care, de regula, sunt destul de prudenți si greu de convins în orice forma de colaborare. Astfel, efectele negative se pot concretiza cel mult în tergiversarea anumitor decizii, ceea ce poate aduce o încetinire a ritmului, dar și stabilizarea unor relatii profitabile.

Puternic proces de regenerare, nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării, receptarea corectă a mesajelor din astral, evenimente cu aspecte karmice. Vi se va arăta unde trebuie să vă schimbați fundamental. Un moment astral, în care aprofundați situațiile care până acum erau oarecum imature ca evoluție.

Prezența marelui benefic în semn uranian pe casa a șasea vă va arăta în ce zonă va fi oportun să lucrați, ce parteneri sau asociați vor fi cei mai potriviți, și cum să evitați tot ceea ce este irațional. Priviți totul obiectiv pentru a ști ce aveți de făcut. Aveți încredere în tot ceea ce vă dă energie și vitalitate.

BALANȚĂ

Stabilitatea și încrederea vor aduce forță în tot ceea ce faceți. Trigonul Saturn Soare pe semne de aer vă va oferi mulțumire autentică în această perioadă și capacitatea de a dărui și de a primi aprecierea celorlalți. O intensificare a activității datorată unui surplus energetic, vitalitate, voință, inițiativă, evaluare corectă a resurselor proprii. Ascensiunea se face prin merite, veți obține reușita cu foarte puțină tensiune. Jupiter vă invită prin trina cu Mercur să faceți un bilanț între motivele de bucurie și cele de nemulțumire versus criticism.

Moment favorabil amortizării conflictelor, reflectării asupra oricărui tip de polemică. Emoția aflării anumitor verdicte, idei repuse în discuție în repetate rânduri, care devin acum neînsemnate, puse în umbra unei filozofii de viață, care respinge neverosimilul.

Conjucția Soare Marte (neatractivă în semnul Balanței, unde Marte este în exil și Soarele în cădere) atrage emotivitate puternică, reînnoire personală, forță de regenerare, șansa construirii propriei reputații pe baza valorii, prin efort susținut însă, maturizare și coordonare.

O săptămână caracterizată de capacitatea de depășire a standardelor obișnuite; interese în domenii deosebite pe trigonul Jupiter Mercur, idei originale, acțiuni inspirate, favorabil artiștilor sau celor cu profesii bazate pe creativitate. Cercetări în zona extrasenzorială, puternice legături parapsihice, favorabil relațiilor care au la bază afinități din sfera înaltă, moment de îmbogățire psihologică; rafinarea discuțiilor (sextil Venus Pluton).

Există șansa de a vă specializa și într-o zonă care până acum v-a fost străină. Deveniți adevărați profesioniști și aveți rol de tutore pentru ceilalți. Evenimentele capătă o tentă radicală, transformând vechiul model de viață, este important să credeți în ceva și să deveniți bine pregătiți în acel domeniu.

SCORPION

O putere nouă izvorăște în dumneavoastră, vă înțelegeți adevărata menire, eliminați scopurile false și condamnați iluzia care vine din exterior în favoarea adevărului interior.

Culminarea energiei sociale și afective; este recomandată idealizarea sentimentelor; poate alterna ghinionul și norocul. În semn de aer, focul solar și energia venusiană sunt confruntate prin apropierea Soare – Venus. Reevaluare a modului în care sunteți percepuți de către cei din jur, meditați asupra acestui aspect. Calitățile sufletești pot avea un impact miraculos asupra exteriorului.

O zi în care este oportun să ne înțelegem conflictele interioare, să dominăm hiperemotivitatea, să înțelegem viața altfel. Favorabil revelațiilor… evitați micile capricii, nu lăsați nimic neexplicat!

Cei care au nemulțumiri majore referitor la modul în care sunt percepuți de către ceilalți, inclusiv de către partener, pot descifra misterul incongruenței dintre egocentrism și iubire, urmărind ca energia să nu se irosească. Trebuie stăpânită orice infuzie emoțională de vibrație joasă. Favorabil celor care abordează dragostea la un nivel înalt și altruist. Câteva zile de mare vitalitate emoțională, în care vom fi supuși unor încercări, prin care cu siguranță se vor modifica anumite aspecte ale personalității noastre (conjuncție Soare Marte în semn).

Succes pentru cei curajoși, pentru inițiatori și pentru voluntariate. Prezență obligatorie, acolo unde acțiunile poartă energia dumneavoastră, sau acolo unde sunteți initiatorii…

SĂGETĂTOR

Se întâmplă ceva în zona sufletească; percepția se amplifică, simțiți un soi de chemare lăuntrică către mister, către o trecere spirituală în revistă a ultimelor evenimente.

Obstacolele nu trebuie să vă afecteze moralul, măiestria perioadei constă în înfruntarea greutăților de orice fel printr-o abordare detașată, prin dezinvoltură. Omul superior va găsi forța de a ignora orice potențială perturbare în bunul mers al lucrurilor și va obține reușite prin inteligență, printr-o atitudine curajoasă și ingenioasă.

Succesul va veni prin muncă și răbdare în viața nativilor săgetător, prin perseverență și seriozitate; de evitat spiritul de contradicție, rigiditatea și conflictul în zona oamenilor cu putere de decizie. Viața practică poate fi susținută de intuiție, ceea ce ajută destinul individual să execute schimbări semnificative în existența dumneavoastră.

Veți vedea efectul financiar al muncii dumneavoastră într-un mod aproape spectaculos, recompensă corectă pentru autoperfecționare și inventivitate favorizată jupiterian. Evitați total acțiunile nemotivate, încercați să înlocuiți energia strict mentala, pe tipic Mercurian cu energia Neptuniană, aceea a dirijării nobile a oricărui tipar energetic.

Veți vedea viața derulând diverse evenimente pe care trebuie să le înțelegeți la cel mai înalt nivel spiritual, validând acea realitate care vă reprezintă cel mai mult, descoperind cine sunteți cu adevărat, ce puteți să faceți atât de veridic încât să fiți fericiți. Disciplinarea este absolut obligatorie, și în egală măsură separarea subtilă față de anumite evenimente care nu se desfășoară conform planificării sorții. Sunteți preferații sorții în perioada imediat următoare.

CAPRICORN

Situațiile prin care treceți invită zilele acestea la încredere în sine, îndrăzneala de a fructifica orice oportunitate. Indice de cult al puterii, favorabil celor cu funcții de conducere; dar și cu o viață spirituală corespunzătoare. Sextilul Pluton Venus atrage după sine mărturia frumosului împotriva cenușiului și asupra tristeții saturniene. Marcaj de rezistență în fața oricăror agresiuni ale Sorții.

Rămâneți fideli adevăratei dumneavoastră structuri sufletești! Nevoia de a vă simți inocenți și de a vă apropia de ceva bun în adevăratul sens al cuvântului.
Conjuncția Soare Marte în semnul Balanței atrage ca simbolism accentuarea vitalității, acolo unde până acum energia părea lipsită de forță. Importanța vieții publice, a motivației profesionale, șansă pentru cei ambițioși care nu se lasă însă copleșiți de acest aspect. Examinați la nivel profund toate oportunitățile și rămâneți pe calea cea mai puternică!

Puteți realiza multe lucruri valoroase, dacă folosiți în mod conștient puterea interioară. Moment important pentru a lua hotărâri care pot schimba profesional radical datele problemei. Este important să realizați ceea ce proiectați asupra lucrurilor. Spre exemplu, o critică eronată sau un comentariu nepotrivit, o afirmație împătimită sau o etichetare subiectivă.

Se recomandă separarea de ceea ce nu vă mai este folositor, deoarece aparține trecutului. Vă complaceți în situații care nu vă mai reprezintă? Nu uitați, nemulțumirea profundă epuizează sufletul…

VĂRSĂTOR

Momente propice realizărilor profunde, adevărate, al perfecționării de sine, judecăți etice referitoare la ce este bun sau rău. Trigonul Neptun Venus atrage atenția asupra identificării valorilor spirituale, dar și asupra angajării față de tot ceea ce este autentic.

Energia intuitivă se aplică în toate activitățile; zile favorabile pentru a pune în practică ceea ce gândiți, caracterizate de magnetism, o oarecare formă de detașare; atitudine atipică față de bani; aprecierea relațiilor care conduc la realizări inedite, se recomandă mai mult simț practic.
Abordare serioasă a problemelor existenței, un moment în care este importantă alegerea, vă puteți testa pentru a percepe exact care este valoarea dumneavoastră. Purificare prin simțul dreptății, dorință de a dărui și de a vă simți completați sufletește.

Jupiter și Saturn în semnul Vărsătorului avertizează asupra tendinței de a depinde de alții, cât și asupra trăirilor subiective lipsite de motivație sau a rasturnărilor de situație. Luna aceasta totul se redinamizează, odată cu intrarea micului benefic în exil, în semnul Scorpionului.

Este indicată consilierea financiară, deoarece există riscul unei generozități exagerate. Câteva zile în care poate fi puternic diminuată partea comercială, de aceea ar fi bine să nu forțăm nota. Detaliile devin importante, chiar și acolo unde până acum le-am ignorat. Atenție asupra refugiilor iluzie! Argumentare impecabilă contra personelor neserioase.

PEȘTI

Conectare energetică cu acele persoane pe care le asociați familiei, tot ceea ce ați făcut bine se întoarce la dumneavoastră, iar ceea ce a presupus comiterea anumitor erori poate fi remediat printr-o faptă bună. Testare de sine.

Circumstanțe inadecvate uneori dorințelor interioare și totuși… tocmai acestea vor aduce un mare potențial de noroc. Important discernământul relațional, testat mai ales la jumatatea săptămânii următoare, concentrare doar pe obiectivele principale, șansa de a anula definitiv anumite conflicte și recompensa Destinului nu va întârzia să apară.

Transformare lentă, dar esențială în aspectele majore ale vieții. Descoperiți ceea ce a fost dintotdeauna relevant, dar oarecum nu a mai avut prioritate.
Ceea ce nu a fost neapărat o greșeală, ci mai degrabă o înstrăinare de propriul suflet. Aplicarea acestei corecturi readuce în viața dumneavoastră o liniște binemeritată, o „construcție” mult mai aproape de realitate, grație sextilului Neptun Pluton.

Karmă dinamică în cuplu, sub amprenta trigonului Venus Neptun pe semne de apă, recompensele urmând a fi pe potriva efortului de a transforma acele energii care nu funcționează în ceva viabil, obținând imunitate emoțional energetică. Puteți trece prin două ipostaze complementare și totuși diferite în plan personal. În prima situație, măsurați orice potențială agresiune ca și când ați merge pe sârmă, în a doua ipostază încercați să coborâți în profunzimea problemelor pentru a percepe corect realitatea.

Vă puteți ridica deasupra obstacolelor perturbatoare, obținând astfel o detașare autentică, un refugiu eliberator. Lecția uitării testelor Destinului vă va ajuta să descărcați cosmic, să disipați corect energia afectivă, atingând apogeul voinței de a fi înțeles și de a vă înțelege partenerul.

Legătură puternică cu tot ceea ce ține de mesajele ereditare, grație asocierii Jupiteriene cu domiciliul Uranian. Influențe din trecut, revelație, ascendent asupra familiei, confirmare legată de moștenirea genetică. Emoția descoperirii a ceva autentic!