Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 7 – 13 august. Factor de noroc și un soi de protecție pentru Fecioare (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 7 - 13 august. Factor de noroc și un soi de protecție pentru Fecioare (VIDEO)
Alina Bădic a prezentat, în emisiunea „360 de grade”, horoscopul pentru fiecare zodie în săptămâna 7 - 13 august.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 7 – 13 august 2022. Invitata ei a fost Ingrid Baciu.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 7 – 13 august

„Conjuncție Marte – Uranus – Nodul Nord în semn venusian, Pluton anaretic opus lui Venus, elemente de destin a căror fatalitate depinde de acumulările noastre din trecut, evenimente cu care ne intersectăm cu rolul fundamental de a ne transforma major. Suntem sau nu dispuși să facem această schimbare?”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Citește și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Maimuței sub element Foc Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)

Berbec

Un soi de agresivitate, poate un banal accident, o alternație sau un relațional confuz. Fiecare trebuie să știe să gestioneze aceste agresiuni. Elementele karmice sunt pe Casa banilor, deci trebuie să știe ce fac cu banii. Îl au pe Neptun pe Casa credinței, ceea ce însemană că dacă-și ascultă sufletul vor fi dirijați corect către ceea ce trebuie. Dacă n-o fac, se vor simți neliniștiți. Prietenii au un rol karmic.

Taur

Sunt agresați puternic de Uranus în semnul lor, conjuct cu Marte. Viața lor e destul de agitată, s-ar putea să se simtă copleșiți, cu un sistem nervos destul de surescitat. Taurii au foarte multe lucruri de făcut, e multă agitație în jurul lor și, totuși, prin agitația din jurul lor își intră pe karmă.

Gemeni

E ceva care-i agresează, dar dincolo de ei. Chiar dacă s-ar odihni sau ar face lucruri liniștitoare, tot ar simți această agitație. Ea poate veni de la oameni din jurul lor. Totuși, Jupiter îi susține prin intermeidul unor protectori.

Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie

Rac

Tot felul de situații plăcute, relaționări elegante în urma cărora pot avea beneficii financiare. Șansă de a cunoaște oameni care vor avea impact deosebit asupra lor. Imbold spiritual. Majoritatea oricum și-au găsit un echilibru spritual, sufletesc. Vor o viață ca la carte.

Leu

Nu se plictisesc, ba chiar sunt într-un con în care trebuie să-și drămuiască cu multă atenție timpul și preocupările. Primesc foarte multe sarcini și cu greu se concentrează la ce au de făcut. Nu trebuie să se abată de la misiunea lor.

Fecioară

Mic suspans. O raportare puțin mai tensionată la o persoană care are putere de decizie asupra lor. Relaționarea cu socialul e destul de semnificativă. Multor Fecioare li se pot schimba viețile datorită colaborării cu persoane care stau în străinate sau datorită proptiilor călătorii. Factor de noroc, soi de protecție.

Horoscopul pentru fiecare zodie în perioada 7 – 13 august

Balanță

Elemente cu grad de fatalitate și pentru ei, deoarece acesteasunt cheia perioadei. Balanțele sunt destul de pregătite sufletește și spiritual pentru ce pregătește Destinul. Sunt introduse pe linia de Destin și prin intermediul partenerului de viață sau a persoanelor care sunt cele mai importante în viața lor. Ele le vor transmite mesaje karmice. Trebuie să-și descopere mentorii. Se regăsesc la locul de muncă și-și găsesc un hobby. Karma se descarcă foarte mult pe zona apropiaților.

Scorpion

Perioadă în care Scorpionii sunt, în continuare, foarte angrenați în zona ezoterică, extrasenzorială. Au foarte multe reîntâlniri karmice cu oameni din anturajul apropiat. Călătoresc, discută, relaționează, sunt foarte implicați pe zona aceasta și pot înțelege elemente de Destin prin intermediul acestor persoane, dar au o nemulțumire, e ceva ce-i macină. Trebuie să dea prioritate acelui lucru.

Săgetător

Săgetătorii sunt puțin mai solicitați pe zona financiară, asta neînsemnând că doar de asta trebuie să se ocupe. De exemplu, ei trebuie să urmărească și sugestii care vin din parte membrilor familie și care vorbesc despre creștere spirituală. Meajul divin vine către ei prin intermediul membrilor familiei. Factor de noroc pe zona creativității.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 august, prezentat de Alina Bădic

Capricorn

Capricornii contruiesc, dar au semne de întrebare din punct de vedere al investițiilor pe care doresc să le facă. Trebuie să se bazeze pe prietenii care chiar le sunt alături și cu ajutorul cărora pot crește foarte mult. De asemenea, trebuie să demonstreze curaj și inițiativă. Nu e deloc de ignorat nici un mesaj pe plan personal -orice, inclusiv o simplă replică, trebuie analizat.

Vărsător

Vărsătorii simt permanent că au o povară în spate, știu că au responsabilități și sufletul le e tulburat, dar cei care-și găsesc misiunea, rolul într-un domeniu se vor elibera treptat și vor constata că se liniștesc apele și în restul aspectelor vieții. Trebuie să-și asume karma față de anumite persoane. Vor apărea persoane cu o postură puternică în raport cu ei și trebuie să le ajute. Trebuie și să-și găsească echilibrul în lucrurile care le fac plăcere sufletească.

Pești

Peștii sunt vizionari și ne inspiră pe toți. Trebuie să fie mentori, să-i ghideze și pe ceilalți. Trebuie să vorbească atunci când văd nereguli de ordin spiritual la apropiați. Descoperă o cale concretă de a-și ajuta semenii. Mulți sunt foarte obosiți pentru că au avut multe responsabilități în ultima vreme. Pe de altă parte, sunt foarte spiritualizați și maturizați. Realizările la nivel concret nu-i mai mulțumesc.

Urmăriți B1TV.ro și pe