Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Despre blocajele în cuplu. Aproape totul e karmic (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Despre blocajele în cuplu. Aproape totul e karmic (VIDEO)
Alina Bădic și invitații săi au discutat despre karmele care aduc blocaje și nefericire în cuplu.

Alina Bădic a discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre reminiscențele karmice, karma conjugală, datoriile din alte vieți către persoanele cu care interacționăm și despre legătura noastră reală cu acestea. Invitații săi au fost Ingrid Baciu, Lucrețiu Tudoroiu și Eugen Mîrtz.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 17 – 23 iulie. Scorpionii trebuie să fie atenți pe zona relațională. Predispoziție către certuri și rupturi (VIDEO)

Cum se pot explica blocajele din cuplu

„Îmi pare rău pentru că Biserica nu vorbește despre posibilitatea și spovedaniei pentru alte vieți, e o tehnică, cine știe să o facă o face și constată că în cuplu se diminuează problemele până la dispariție.

Există o astfel de spovedanie, există iertări referitoare la alte vieți. Doi oameni pot să nu știe nimic unul despre altul, să nu-și aducă amintem să visezem să aibă viziuni sau să le spună altcineva, dar pot intui pentru că ceva se reptă neplăcut.

Discutăm despre karmele care aduc nefericire, blocaje. Am auzit oameni care spun ”ne-am căsătorit și la o lună a devenit alt om; ce se întâmplă?”. Când la nivel de spirit a avut certitudinea că cealaltă persoană îi aparține cumva, i s-a declanșat mecanismul de deversare a lucrurilor nerezolvate”, a spus Ingrid Baciu.

În peste 98% din cazuri ne întâlnim așa-zis ”prima oară” cu persoane pe care le știm deja

„Cum îți dai seama că e ceva karmic? Din punctul meu de vedere, nu e aproape nimic nekarmic, aproape niciodată nu ne întâlnim prima oară cu o persoană, sunt rarisime cazurile și, de obicei, sunt învățătorii spirituali, îngeri. În peste 98% din cazuri… nici la piață când cumpărăm pepene de la o doamnă poate tot de la ea, în sudul Franței, acum 300 de ani în ultima reîncarnare, mă duceam în gospodăria ei și o rugam să-mi dea o felie de pepede. Sunt oameni care au aceeași meserie sau vocație vieți la rând, oameni care au aceleași atitudini vieți la rând”, a mai explicat Baciu.

La rândul său, Lucrețiu Tudoroiu a dat exemplul cazurilor în care doi se întâlnesc pentru a evolua împreună dar, la un moment dat, unul dintre ei nu mai poate să evolueze, se produce un dezechilibru și cad de la nivelul de grație în care erau și reiau în următoarea viață. Ei se vor reîncarna pentru că trebuie să meargă până la capăt.

Urmăriți B1TV.ro și pe