Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8 – 14 mai 2022. E vorba despre recompense și penalizări, într-o perfectă similitudine cu ceea ce am făcut în trecut (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8 – 14 mai 2022. E vorba despre recompense și penalizări, într-o perfectă similitudine cu ceea ce am făcut în trecut (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 8 mai – 14 mai 2022.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8 – 14 mai 2022

„Ce mesaje karmice transmit ultimele grade din cercul zodiacal. Este ca și când ne întâlnim cu un sfânt și trebuie să pregătim cuvintele potrivite, ce i-am spune. Jupiter pe ultimul grad din zodiac ne va arăta cum suntem văzuți din astral, cine suntem noi de fapt și ce avem de făcut de acum încolo, care sunt așteptările universului în ceea ce ne privește. Deopotrivă este vorba despre recompensă și despre penalizări în perfectă similitudine cu ceea ce am făcut în trecut, atât în alte vieți, cât și în viața actuală”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Omului îi e dat să aibă acces la elemente din viitor. Cum putem afla informații despre ce urmează să se întâmple (VIDEO)

Berbec

Nu aveți cum să nu simțiți efectul minunat pe care îl produce acest Jupiter pe grad anaretic în semnul imediat anterior dumneavoastră. Este de parcă ar fi la cea mai mică distanță. S-ar putea să vă intersectați cu tot felul de evenimente și situații care pe undeva să vă atragă atenția cu privire la faptul că ați făcut foarte multe lucruri bune într-un anumit domeniu sau, de ce nu, că anumite persoane vă vor ajuta acolo unde și dumneavoastră ați ajutat.

Taur

Vă găsiți în prezența unor oameni cu care descoperiți tot felul de preocupări comune, prieteni care sunt destul de înalți din punct de vedere energetic și spiritual. V-ar putea ieși în cale un mentor – mentor v-ar putea fi chiar viața, cu surprizele ei plăcute de data aceasta – sau v-ați putea întâlni cu un eveniment de o relevanță spirituală semnificativă, care v-ar putea înscrie pe o linie de destin incredibil de benefică. Este de parcă aveți o revelație, descoperiți un adevăr care vă va ajuta pe tot parcursul vieții.

Gemeni

Puteți comunica de o manieră incredibilă, ajutați fiind și de acest Jupiter care acum se găsește, alături de Neptun și Marte, pe casa carierei. Vom vedea foarte mulți Gemeni care pe undeva par să își găsească menirea din punct de vedere profesional sau social. Vă simțiți atât de bine reprezentați de aceste planete încât ar fi puțin probabil să nu fiți mulțumiți de situația din zona profesională.

Rac

Acest Jupiter pe semn de apă, pe ultimele grade din cercul zodiacal, vorbește despre ceva ce ar trebui să înțelegeți legat de propriul destin. Este vorba despre un marcaj, ceva care se cere explicat. Este de parcă universul stă de vorbă cu dumneavoastră și vă explică, precum un profesor, ce și cum. Deși poate părea exagerat, este bine să stați de vorbă cu universul. Cu cât veți fi mai pasivi și mai introspectivi, cu atât veți avea șansa de a înțelege mai bine ce se vrea.

Leu

Există câteva aspecte de mare forță. Saturn vorbește în continuare despre o greutate foarte mare pe care o are orice fel de parteneriat, deci practic sunteți un pic ucenicii unui maestru care apare în această perioadă în viața dumneavoastră sub forma unui partener, fie că este vorba despre un partener de viață sau despre un partener de afaceri – în orice caz, un om cu care colaborați.

Fecioară

Sunteți foarte interesați de mesajele universului, iar Jupiter vă pune o oglindă și vă întinde o mână de ajutor. Deși de cele mai multe ori ne concentrăm pe dorințele noastre, în aceste zile este foarte important să înțelegem ce vrea universul de la noi, iar dumneavoastră începeți să înțelegeți. Ultimii ani au fost cu momente în care universul v-a tot formulat pretenții, dar poate nu întotdeauna le-ați simțit și perceput atât de corect.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Factorii care determină reducerea masei și a forței musculare (VIDEO)

Balanță

Această poziționare jupiteriană de mare forță este frumoasă și pentru dumneavoastră, iar ea vorbește despre identificarea tuturor elementelor care vă purtau ghinion. Jupiter, ca planetă responsabilă cu șansa, cu optimismul, cu factorii favorabili în destinul nostru, vă ajută să depistați toate acele elemente favorabile. Descoperiți ce vă trăgea înapoi și ce nu vă favoriza foarte mult, dar și ce poate să vă atragă aspecte de șansă deosebită.

Scorpion

Factorul de șansă este incredibil, de parcă ați discuta cu divinitatea și i-ați spune o dorință, iar ea s-ar și îndeplini! Sunt câteva zile sau chiar săptămâni în care aveți ocazia să vă vedeți realizările cu ochii deschiși. Până pe 10 mai, când Jupiter va intra în semnul Berbecului pentru câteva luni, el se găsește într-o poziție deosebit de specială, care vorbește în cazul dumneavoastră despre un fel de identificare a tuturor calităților pe care le aveți.

Săgetător

Revelație este puțin spus! Mai mult, este vorba despre o mare bucurie pe care, în mod normal, ar trebui să o simtă cei mai mulți dintre dumneavoastră, într-o variantă în care acest semn are o capacitate incredibilă de a lupta cu forțele meschine – și ca mentori, și ca luptători, și, nu în ultimul rând, chiar și din postura de ucenici, Săgetătorii pot lupta cu întunericul.

Capricorn

Cum Jupiter are o vorbă bună de spus pentru fiecare în aceste zile, și dumneavoastră veți avea o bucurie. Va veni un mesaj foarte frumos pe care universul îl împachetează și, evident, îl pune în slujba unei persoane, însă el este venit direct de Sus și ar putea să lămurească o dilemă semnificativă. Veți înțelege cu adevărat filosofia vieții!

Vărsător

Ați putea avea posibilitatea să puneți la adăpost tot ceea ce considerați că vă aparține, fie că este vorba despre bunuri sau despre lucruri la care ați muncit până acum. Jupiter o să vă atragă atenția și dacă în anumite domenii nu ați luat atât de mult în calcul diverse aspecte, lucruri care vi se cuvin. Puteți să vă cereți drepturile și să îi rugați pe cei care vă sunt datori să își onoreze datoriile.

Pești

Jupiter, chiar în semnul dumneavoastră și pe ultimul grad din zodiac, ar trebui să vă fie extrem de benefic, cu condiți să nu aveți nici măcar un singur gând negativ, adică, pe undeva, să faceți tot posibilul să vedeți partea plină a paharului și să vă bucurați de beneficiile nemaipomenite pe care universul vi le scoate în cale. Jupiter va vorbi direct cu dumneavoastră și vă va aduce foarte multe cadouri.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Fenomene aflate la granița înțelegerii umane și locuri de vindecare și regăsire a sufletului (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe