​​​​​​A murit Livia, DOAMNA FLORILOR! „O vedeam peste tot… De fiecare dată avea vorbele la ea” (FOTO)

​​​​​​A murit Livia, DOAMNA FLORILOR! O vedeam peste tot... De fiecare dată avea vorbele la ea  (FOTO)

A murit Doamna Florilor şi lacrimile nu sunt de ajuns pentru cei care au cunoscut-o.

…Sunt oameni despre care nu știm mai nimic, dar fac parte din cotidianul nostru. Doamna care vindea flori era o astfel de persoană, doamna Livia. O vedeam peste tot… De fiecare dată avea vorbele la ea, atașate parcă buchetului colorat, scrie cu tristeţe cotidianul Special Arad.

Era glumeață și, în ciuda vârstei înaintate, avea o vitalitate de invidiat. De astăzi, cotidianul arădean este mai sărac. Doamna care vindea flori s-a stins. A suferit mult în ultimul an, dar a luptat până în ultima sa clipă, iubind enorm de mult viața.

Să ne bucurăm însă de flori şi de alte domniţe ale florilor care mai sunt în jurul nostru.

Ultima oră
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)