SINUCIDERE RITUALICĂ: Președintele Asociației ”Valea Dacilor” s-a SPÂNZURAT de Ziua Națională, cu un tricolor…

SINUCIDERE RITUALICĂ: Președintele Asociației ”Valea Dacilor” s-a SPÂNZURAT de Ziua Națională, cu un tricolor...
Foto: Facebook

Președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, Rareș Demian, s-a sinucis de Ziua Națională.

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! RAMONA GABOR, DEZMĂŢ TOTAL ÎN DUBAI! IRINEL COLUMBEANU A TURBAT CÂND A VĂZUT IMAGINILE! ASTA DA BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Mai precis, potrivit surselor din anchetă, citate de ziardehunedoara.ro, bărbatul ar fi fost găsit spânzurat cu un tricolor de balustradă.

IMAGINI DE INFARCT CU CARMEN DE LA SĂLCIUA! INCREDIBIL CE A FĂCUT GOALĂ ÎN BAIE! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO)

Motivul pentru care a apelat la acest gest extrem este necunoscut.

CUTREMUR ÎN LUMEA MANELELOR! LACRIMI PENTRU NICOLAE GUȚĂ! S-A AFLAT TOTUL DESPRE CANCERUL LA GÂT GALERIE FOTO)

În caz, autoritățile au deschis o anchetă.

„Se fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violență, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale. Cauzele morții vor fi stabilite în urma necropsiei cadavrului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisarul Bogdan Nițu.

Bărbatul era pasionat de trecutul înaintașilor noștri, implicându-se, în calitate de președinte al Asociației „Valea Dacilor”, în organizarea de evenimente cu tematică istorică. Festivalul de reconstituire istorică „Frăția Lupilor”, care a ajuns în acest an la a III-a ediție, a fost una dintre manifestările care l-au avut ca organizator.