Alertă într-un parc din Slatina. Un bărbat a încercat să răpească o fetiță. Poliția încă îl caută

Alertă într-un parc din Slatina. Un bărbat a încercat să răpească o fetiță. Poliția încă îl caută

Panică într-un parc din Slatina. Un bărbat a încercat să răpească o fetiță în vârstă de 8 ani, ademenind-o la locul de joacă. Norocul copilei a fost căsora ei a observat că ceva este în neregulăși a început să țipe, iar bărbatul s-a făcut nevăzut.

Incidentul a avut loc încartierul Steaua, unde cele două fetițe veniseră la un loc de joacă.La un moment dar, un bărbat s-a apropiat de fetița de 8 ani, a intrat în vorbă cu ea, a întrebat-o cum o cheamă, unde locuiește, câți ani are, unde sunt părinții ei și unde lucrează aceștia, după care i-a propus să îl însoțească în scara blocului, pentru a-i arăta cum poate ajunge la etajul doi, potrivit antena3.ro.

Mama micuțelora alertat autoritățile,însă polițiștii nu au mai reușit să-l prindă. Din primele informații, ar fi vorba despre un individ de aproximativ 40 de ani, cu o înălțime de 1,60 m și cu probleme mari la dantură. Cel puțin asta au povestit copiii, printre care și un băiețelcare le-a spus polițiștilorcă și el a fost abordat de bărbatcu puțin timp în urmă.

Până la această oră bărbatul nu a fost identificat.

Urmăriți B1TV.ro și pe