Andra, mesaj de ÎNCURAJARE pentru protestatari: Uitasem că visele devin realitate! Niciodată să nu spui niciodată! România, te iubesc!

Andra, mesaj de ÎNCURAJARE pentru protestatari: Uitasem că visele devin realitate! Niciodată să nu spui niciodată! România, te iubesc!
foto: Dam Mihai Balanescu

După ce tot mai mulți artiști au postat mesaje de încurajare pe pagina de Facebook pentru protestatarii care luptă împotriva ordonanței adoptată în regim de urgență și care prevede modificarea codului penal, și Andra a postat un mesaj emoționant.

Fotografia în care se văd sute de mii de oameni în fața sediului Guvernului este incredibilă. Alături, Andra a scris următorul mesaj: „Mereu am visat ca putem muta muntii din loc, dar uitasem ca visele devin realitate. Niciodata sa nu spui niciodata! Romania, te iubesc!”

Protestele continuă și duminică, deși premierul Grindeanu a hotărât retragerea ordonanței și o ședință de urgență la Guvern, alături de toate partidele parlamentare.

Ultima oră
23:27 - Boris Johnson: Certificatul verde va fi obligatoriu în anumite locuri / Frica de varianta sud-africană lovește Regatul Unit
23:22 - Radu Oprea: Alexandru Rafila le va prezenta joi președinților din coaliție propunerea legislativă privind certificatul COVID-19 (VIDEO)
23:01 - ONU se opune vaccinării obligatorii: „În niciun caz oamenii nu trebuie vaccinați cu forța”
22:56 - Marius Budăi: Ne propunem să depășim rata de ocupare de 70%, până în 2023 sau finalul lui 2023. Este un deziderat asumat și în fața Comisiei Europene
22:46 - Belarus va interzice importurile din alte țări ca răspuns la sancțiunile ce au fost aplicate de către Occident
22:33 - Alexandru Rafila: Ministerul Sănătății, foarte puțin funcțional. Trebuie să găsim o soluție să mobilizăm lumea din minister. Vreau să fac pe toată lumea să vină relaxată la serviciu
22:14 - Alexandru Rafila: Nu am discutat niciodată despre obligativitatea vaccinării. Reacția împotriva vaccinării se induce din cauza ideii de obligativitate
22:10 - Guvernul pregătește suprataxarea mașinilor vechi. Anunț de la Ministerul Mediului (VIDEO)
21:53 - Canada se alătură Statelor Unite și anunță un boicot diplomatic al Jocurilor Olimpice de la Beijing
21:52 - Sorin Cîmpeanu: În școli au stat șase luni 1,3 milioane de teste invazive nefolosite. Toată lumea a solicitat public achiziția de teste de salivă, iar acum că au venit se spune că e complicată și testarea aceasta… (VIDEO)