Banciu, despre Ponta și Antonescu: Amândoi sunteți parșivi. Ponta e parșivel că e mai puțin copt (VIDEO)

Banciu, despre Ponta și Antonescu: Amândoi sunteți parșivi. Ponta e parșivel că e mai puțin copt (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit vineri seara, în emisiunea „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, atacurile din ultimele zile dintre liderii USL Crin Antonescu și Victor Ponta, precizând că amândoi sunt parșivi, nu doar primul ministru, așa cum a spus liderul PNL.

„Amândoi sunteți parșivi. Ponta e parșivel că e mai puțin copt. Tu, Căcărău, ai fost și cu  Geoană. Chiar ce a mai rămas din prietenia voastră?Erați ca doi siamezi pe vremea alegerilor pierdute și câștigate pentru o noapte”, a spus Banciu.

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a lansat, joi, atacuri dure la adresa co-preşedintelui USL Victor Ponta, pe care l-a acuzat că a început „un joc parşivel” în cazul Roşia Montană.

Banciu: Ponta si Antonescu, doi parșivi

Embed:
Ultima oră
16:09 - Alexandru Sassu, fostul președinte la TVR, a murit. Afecțiunea de care suferea
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București