Bercea Mondialul, dat în consemn la frontieră pentru tentativă de omor

Bercea Mondialul, dat în consemn la frontieră pentru tentativă de omor
Foto: evz.ro

Cel mai faimos interlop din judeţul Olt, Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondialul, a fost dat în consemn la frontieră, după ce a fost implicat într-un nou scandal, petrecut în noaptea de joi spre vineri. Acesta este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot în spate, care, în urma incidentului, a fost internat la Spitalul Judeţean Craiova.

Conform unor surse judiciare, citate de Mediafax.,  Bercea Mondialul nu a fost găsit pentru audiere fiind dat în consemn la frontieră. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Olt.

“În cauză se fac cercetări pentru tentativă la omor calificat”, a declarat procurorul Adrian Aspra, pentru sursa precizată.

Familia lui Sandu Anghel se află de mai mult timp în conflict cu cea a nepotului său, Ionuţ Anghel. În noiembrie 2010, Bercea Mondialul a fost implicat într-un alt incident cu acelaşi nepot al său, maşina sa fiind lovită din spate de cea condusă de Ionuţ Anghel. În urma impactului, Bercea Mondialul a fost internat la Spitalul Judeţean Slatina după ce maşina în care se afla s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp.

Bercea Mondialul este cunoscut drept un membru al lumii interlope din judeţul Olt şi este în prezent cercetat pentru evaziune fiscală. Acesta are legături şi cu familia prezidenţială, fiind finul lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu.