Bihor: Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, găsit la marginea unui sat. Ar fi vorba de o tânără dată dispărută săptămâna trecută

Bihor: Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, găsit la marginea unui sat. Ar fi vorba de o tânără dată dispărută săptămâna trecută
Foto: Poliția Română / Facebook

Un cadavru împachetat în saci menajeri a fost găsit, miercuri, la marginea satului Corniţel din comuna bihoreană Borod, informează ebihoreanul.ro. Trupul ar fi al unei tinere din Mureș, care a fost dată dispărută săptămâna trecută. Ea a plecat de acasă împreună cu prietenul ei, un bărbat cu antecedente penale, și de atunci nu se mai știe nimic de ea. În acest moment nu se știe nici unde se află individul acum.

Cadavru împachetat în saci, descoperit la marginea unui sat

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor”, a transmis Poliția Cluj.

Agenții au găsit apoi cadavrul unei persoane de sex feminin în apropierea localității Aleșd, județul Bihor. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Posibil caz de crimă

Trupul i-ar aparține unei tinere din Mureș, care locuia în Cluj Napoca, pe nume Molnár Beáta.

La finele săptămânii trecute, ea a plecat din locuința sa împreună cu prietenul ei, Boné Ferenc, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj. De atunci nu se mai știe nimic de cei doi.

Boné Ferenc a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, fiind concediat după ce, pe 30 iunie 2020, şi-a agresat fosta prietenă în plină stradă, informează Cluj24.ro, citat de G4Media.

Camerele de supraveghere au surprins momentele în care bărbatul şi-a lovit victima cu pumnii şi picioarele, iar apoi a dat-o de câteva ori cu capul de pavaj.

Boné Ferenc a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare, iar instanța a mai dispus ca acesta să facă tratament pentru eliminarea cauzelor ce provoacă violenţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe