Brașovul, acoperit de zăpadă: Mașinile de deszăpezire intervin în municipiu și în județ (VIDEO)

Brașovul, acoperit de zăpadă: Mașinile de deszăpezire intervin în municipiu și în județ (VIDEO)

Brașovul a fost acoperit de zăpadă, marți, mai multe mașini de deszăpezire intervenind pentru a elibera drumurile din municipiu și din județ.

Pe drumul naţional DN1A – Cheia – Babarunca se intervine la această oră pentru deszăpezire, urmând ca până la ora 18.00 circulaţia să fie reluată, iar DN 1 Braşov – Predeal a fost redeschis, transmite Mediafax.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Mihai Pascu, a declarat, marţi, că cea mai afectată localitate din judeţ este Fundata, unde s-a intervenit câteva ore pentru deszăpezire.

Meteorologii au emis, marți, o avertizare cod galben de ninsori pentru zona montană a județeleor Buzău și Prahova, precum și pentru județele Covasna, Brașov și Harghita.

Brașovul, acoperit de zăpadă la 1 octombrie

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)