Cazul piromanului din Capitală. Un bărbat a fost ridicat de polițiști dintr-un mall (FOTO)

Cazul piromanului din Capitală. Un bărbat a fost ridicat de polițiști dintr-un mall (FOTO)

UPDATE: Bărbatul ridicat de poliţişti din mall a fost lăsat să plece după ce, în urma audierilor, s-a constatat că nu are nicio legătură cu acest caz.

Un bărbat a fost ridicat dintr-un mall din Capitală și este audiat la Secţia 4 de Poliţie în legatură cu incendierea a opt maşini, la finalul săptămânii trecute.

El ar fi fost reclamat de paznicii centrului comercial, care l-ar fi recunoscut pe piroman din înregistrările video publicate joi, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, este a șaisprezecea persoană care a ajuns la audieri în ultimele zile.

Joi,Poliţia Capitalei a făcut publice primele imagini cu piromanul din Bucureşti. Agenţii au solicitat sprijinul populaţiei pentru identificarea bărbatului.

Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)