Campania #FĂRĂCOLOANEOFICIALE. Prahovenii, exasperați din cauza gropilor, au recurs la o formă inedită de protest (VIDEO)

Campania #FĂRĂCOLOANEOFICIALE. Prahovenii, exasperați din cauza gropilor, au recurs la o formă inedită de protest (VIDEO)

În timp ce oamenii obişnuiţi trebuie să suporte zilnic aglomeraţia de nedescris de pe şoselele patriei, demnitarii ne sfidează din coloanele oficiale. A devenit de altfel o modă ca mai marii statului să folosească girofarul chiar şi atunci când pleacă în vacanță. B1 TV desfășoară o campanie intitulată „# FĂRĂ COLOANE OFICIALE”. Postul nostru de televiziune le cere guvernanților să construiască drumuri mai întâi şi abia apoi să folosească girofarul.

Ajunși la limita răbdării, mai mulţi locuitori din județul Prahova au protestat, marţi, pe drumul care leagă localităţile Ceraşu de Slon. Ei au ales să le atragă atenția autorităților într-un mod inedit: au plantat panseluţe în gropile din asfalt.

Primarul din localitatea Ceraşu a declarat că și el merge în fiecare zi pe acel drum și ar vrea să fie fără gropi. El a mai spus că drumul e distrus pentru că a fost polei și s-a datmult material antiderapant.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.