Capitala, îngropată sub nămeți: Trotuare blocate și mașini pierdute sub zăpadă de un metru

Capitala, îngropată sub nămeți: Trotuare blocate și mașini pierdute sub zăpadă de un metru

Aproape toată noaptea a nins abundent în Capitală, iar autorităţile au decis blocarea mai multor bulevarde principale din Bucureşti. Pentru a le facilita accesul utilajelor, în fiecare sector au fost blocate timp de aproximativ jumătate de oră mai multe artere din Capitală.

O Capitală albă: troiene de aproape un metru, trotuare blocate, maşini îngropate în zăpadă şi sute de străzi secundare impracticabile. Aşa arăta Capitala, unde ninge fără întrerupere de aproape 4 zile.

Utilajele de deszăpezire fac cu greu faţă naturii aşă că edilii au încercat să se asigure că se lucrează la foc continuu.

Nici primarul Capitalei nu a stat în casă. El a mers în inspecție pentru a vedea cum se desfășoară acțiunea de deszăpezire.

Pentru ca bucureştenii să poată circula cu mijloacele de transport în comun, deszăpezirea liniilor de tramvai dar şi a staţiilor RATB a fost prioritară. 

Pentru că în ultimele zile pe mai multe artere s-a putut circula doar pe o singură bandă din cauza maşinilor parcate în stradă, autorităţile au decis să ridice autoturismele pentru a curăţa mormanele de zăpadă.

Vezi aici cum se circulă în țară.

Bucureștiul, îngropat de ninsori

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_15865').select();" id="embed_text_15865" />
Urmăriți B1TV.ro și pe