Cazul crimei din Onești: Gheorghe Moroşan, audiat de procurori pe patul de spital. Bărbatul spune că nu-și amintește nimic

Cazul crimei din Onești: Gheorghe Moroşan, audiat de procurori pe patul de spital. Bărbatul spune că nu-și amintește nimic

Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime din Onești, a fost audiat pe patul de spital. Bărbatul a spus că nu-și amintește nimic din ce a făcut. Toată audierea ar fi durat 18 minute.

La spital a ajuns și comandantul operaţiunii eşuate, după ce i s-a făcut rău la serviciu.

Noi date din anchetă arată că poliţiştii ar fi avut cheile de la apartamentul în care muncitorii erau sechestrați, dar nu le-au folosit deoarece, spun ei, uşa era blocată cu o scară. România nu are proceduri clare în cazul luării de ostatici. Dacă în alte țări se consideră act terorist şi intervin trupele de elită, la noi se numeşte ”lipsire de libertate”.

Gheorghe Moroşan, criminalul din Onești, audiat pe patul de spital

„Pacientul a fost detubat, iar medicii au decis că pot să cheme procurorii pentru a-şi continua procedurile judiciare”, a declarat Mirela Romaneț, de la Spitalul Județean de Urgență Bacău, potrivit Observator News.

La rândul său, dr. Dahnovici George, medicul de garda de la ATI Bacău, a afirmat că Moroșan e „conştient, însă periodic este confuz”. A mai precizat că acesta a fost cooperant când au venit procurorii.

Criminalul va rămâne în spital, la terapie intensivă. E a fost supus unor intervenții chirurgicale după cea fost împușcat de polițiști în timpul operațiunii.

„Are plăgile acelea împuşcate, mai are şi comorbidităţi pe deasupra, e obez, are insuficienţă cardiacă. Pe lângă asta, mai are şi o insuficienţă renală”, a declarat Adrian Popa, managerul Spitalului Județean Bacău.

Comandantul operaţiunii eşuate din Onești, la spital după ce i s-a făcut rău

La acelaşi spital a ajuns vineri şi adjunctul IPJ Bacău, Adrian Tuluc. Lui i s-a făcut rău la serviciu, din cauza unor probleme cardiace. Tuluc e unul din cei patru şefi din poliţie demişi după intervenţia ratată. El a comandat operaţiunea de la distanţă, ajungând la fața locului abia după ce victimele au fost executate.

Tot vineri, unul dintre electricienii ucişi de Moroşan a fost înmormântat. Silviu avea 36 de ani, era orfan de mamă de la 5 ani și acum doi ani și-a pierdut și tatăl.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”