Ce conțin de fapt micii și cum ajută la curele de slăbire. Care este adevărata problemă atunci când sunt consumați

Ce conțin de fapt micii și cum ajută la curele de slăbire. Care este adevărata problemă atunci când sunt consumați
Sursa foto: Wikipedia

Atunci când vine vorba despre mâncare și despre evenimente în aer liber, mai ales cele din timpul sezonului estival,   printre gustările alese de românii se află și micii. Se pare că, aceștia ajută la curele de slăbire, conform Substanțial.ro.

Conform unul  inginer care a pus bazele unui program de nutriție, Valentin Bunea a specificat de ce micii sunt ideali în curele de slăbire.

Micii, plăcerea vinovată a românilor

Inginerul Valentin Bunea explică de ce micii ajută oamenii la curele de slăbire. De reținut este că acest lucru funcționează dacă micii sunt consumați fără pâine și bere.

Micii sunt preparați din oaie/ porc și carne de vită, cu bicarbonat de sodiu, usturoi, piper, cimbru și sare fac parte din această categorie, potrivit explicațiilor făcute de Valentin Bunea.

Preparare termică

„Prin prepararea termică scade cantitatea de grăsime (un lucru bun) și un pic din cantitatea de vitamine (nu e bun) dar dacă ne gândim să comparăm cu 400g mici cu 400g de mere sigur ieșim pe plus.”, a mai adăugat el.

„Micii sunt perfecți dacă vrei să slăbești, să te menții și să fii sănătos. Problema: pâinea și berea. Așa că bucură-te de mici și să stai departe de caloriile goale din pâine și bere. Vestea bună este că fără pâine intră mai mulți mici deci mai multe minerale și vitamine. Ce zici, batem palma?”, a scris Valentin Bunea pe o rețea de socializare.

„Mă interesează efectiv să văd ce primesc când mănânc mici. Așa că am făcut o simulare pentru 6 mici de 70g fiecare. Practic pentru 400g de mici avem nevoie în medie cam de 200g de carne de oaie și 300g de carne de vită și mirodenii.”, a spus el.

Ce conține pachetul

105g de proteine complete
50g de grăsime după prepararea termică
00,0g carbohidrați
496% Vitamina B12
310% Zinc
196% Vitamina B3
185% Seleniu
131% Fosfor
106% Vitamina B6
60% Fier și Vitamina B5
40% Potasiu și Cupru
33% Magneziu.

Urmăriți B1TV.ro și pe