Ce urmează pentru Liviu Dragnea, după decizia CCR. Fostul judecător Toni Greblă, anunț important despre soarta șefului PSD

Ce urmează pentru Liviu Dragnea, după decizia CCR. Fostul judecător Toni Greblă, anunț important despre soarta șefului PSD

Fostul judecător CCR Toni Greblă a anunțat, miercuri, după ce Curtea Constituțională i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea, ce urmează pentru cei care au fost condamnați în baza completurilor de 5 judecători, dar și pentru cei care au dosare în curs, așa cum suntLiviu Dragnea,Victor PontașiCălin Popescu Tăriceanu.

”Toate dosarele rămase definitive care au fost judecate de completurile de 5 judecători vor putea fi atacate fie prin revizuire, fie prin anulare. Procesele aflate pe rol vor fi judecate conform legii, așa cum spune CCR.”, a spus Toni Greblă la RTV.

Toni greblă este acum Secretarul general a Guvernului și el este cel care a susținut la Curtea Constituțională punctul de vedere al Guvernului.

Amintim că CCR a constatat, miercuri, existența unuiconflict juridic între Parlament şi Curtea Supremă, referitor la formarea completurilorde cinci judecători de la această instanță.

Decizia îl interesează direct pe șeful PSD, Liviu Dragnea, care s-a arătat nemulțumit de modul în care a fost alcătuit completul de cinci judecători în dosarul în care, la prima instanță, a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.(Detalii AICI)

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat