Cine este bărbatul vizat de atacul cu bombă de la Sintești. A fost deja condamnat la 11 ani de închisoare

Cine este bărbatul vizat de atacul cu bombă de la Sintești. A fost deja condamnat la 11 ani de închisoare

Au apărut noi informații despre bărbatul din Sintești, care, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost ținta unui atac cu bombă.

Cine a fost ținta atacului cu bombă de la Sintești

Acesta ar fi unul dintre cei mai cunoscuți infractori din localitate, condamnat în primă instanță la 11 ani de închisoare, fiind implicat în mafia deșeurilor, scrie gândul.ro.

Cazul a ajuns în atenția autorităților după ce un bărbat din Sintești a sunat la 112 și a anunțat că persoane necunoscute i-ar fi montat, la poartă, ceva care ar putea să fie o grenadă.

Polițiștii au stabilit că reclamația se confirmă, însă nu era vorba despre o grenadă, ci despre un dispozitiv exploziv artizanal perfect funcțional, care a trebuit dezamorsat de către geniști.

Bomba ar fi fost montată d eo singură persoană și a construită de cineva cu pregătire militară, susțin sursele din anchetă.

Ținta atacului ar fifost  Mihai I., un personaj bine cunoscut de autoritățile ilfovene.

Fost bulibașă, acesta ar fi unul dintre liderii așa-zisei mafii a deșeurilor. Împreună cu oamenii săi, Mihai I. este acuzat că ar fi provocat poluarea mediului după ce ar fi preluat cantități uriașe de anvelope care ar fi trebuit distruse în condiții speciale, dar care au fost arse pe câmp.

Conform anchetatorilor, fostul bulibașă face obiectul unui proces în care ar fi fost deja condamnat, în prima instanță, la 11 ani de detenție și care ar fi cunoscut în localitate drept o persoană rău platnică.

Urmăriți B1TV.ro și pe