Coloană de mașini de circa 8 kilometri pe A1, după un accident rutier cu patru autoturisme implicate

Coloană de mașini de circa 8 kilometri pe A1, după un accident rutier cu patru autoturisme implicate
Foto simbol: Pixabay

Un accident rutier cu patru autovehicule implicate a avut loc vineri seară pe A1 București-Pitești, astfel că traficul este îngreunat și s-a format o coloană de mașini pe o lungime de circa opt kilometri. Incidentul s-a petrecut la kilometrul 32, spune ISU Giurgiu, potrivit Agerpres.

ISU Giurgiu: Coloană de mașini de circa 8 kilometri pe A1, după un accident rutier cu patru autoturisme implicate

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe A 1, la kilometrul 32, pe sensul de mers spre Piteşti, după ce a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal. Echipele de salvatori ajunse la locul accidentului au constatat că este vorba de o tamponare între maşini şi nici o persoană nu a fost rănită’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, pentru Agerpres.

Pompierii au asigurat măsurile PSI la fața locului, însă circulația este îngreunată, iar în zonă s-a format o coloană de mașini pe o lungime de circa opt kilometri.