Crima din Brașov. Procuror: Agresorul consuma droguri și voia să-și părăsească soția (VIDEO)

Crima din Brașov. Procuror: Agresorul consuma droguri și voia să-și părăsească soția (VIDEO)

Bărbatul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii era consumator de droguri și dorea să își părăsească soția, dar nu avea curaj să facă acest pas, a declarat pentru B1 TV prim-procurorul Daniel Dancă, de la Parchetul pentru Minori Brașov.

”L-am întrebat dacă regretă faptele pe care le-a comis și deși, în mod formal, a spus că da, după aceea a revenit și a precizat că el a procedat bine și că familia lui se află într-un loc mai bun”, a declarat Daniel Dancă.

Florin Mircea Buliga era consumator de droguri. Alcoolul fusese o altă mare patimă până acum un an şi jumătate.

”A afirmat că, ocazional, obișnuia să consume droguri. A susținut că a fost dependent de alcool o perioadă bună de timp, motiv pentru care a căutat ajutor și a participat și la întruniri ale unei asociații”, a mai spus Dancă.

Procurorul a mai aflat de la agresor că problemele cu alcoolul i-au afectat și relaţia conjugală. Florin Mircea Buliga susţine însă că era foarte implicat în creşterea copiilor. Pe de altă parte, intenţiona să își părăsească soția, dar nu avea curaj să facă acest lucru.

Potrivit procurorului, agresorul prezintă o labilitate psihică și motivație neverosimilă pentru tripla crimă. Drept urmare, va fi supus unei examnari psihiatrice în cadrul unei comisii de specialitate.

”Am discutat cu el, l-am întrebat în cursul audierii dacă suferă de boli de natură psihiatrică și dacă a urmat vreun tratament. A negat acest lucru, prin urmare, prezumția este în prezent aceea de discernământ în comiterea faptelor”, a mai spus procurorul.

Expertiza psihiatrică va stabili dacă bărbatul a avut sau nu discernământ când și-a ucis întreaga familie.

Florin Mircea Buliga a fost reţinut şi este cercetat pentru omor calificat, pentru care ar putea primi 25 de ani de închisoare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.