Crimă urmată de SINUCIDERE în Mureș. Ucigașul a vrut și să îl GAZEZE pe copilul iubitei

Crimă urmată de SINUCIDERE în Mureș. Ucigașul a vrut și să îl GAZEZE pe copilul iubitei

Crimă urmată de sinucidere în Mureș, acolo unde un tânăr de 24 de ani și-a ucis iubita și apoi s-a spânzurat. În prealabil a vrut să gazeze un copil de un an, al iubitei sale, scrie Hotnews.

Scena s-a petrecut în Hărănglab, din judeţul Mureş, noaptea trecută. Acolo, un tânăr i-a tăiat gâtul iubitei sale, a vrut să îi gazeze copilul şi apoi s-a sinucis.

O fată de 18 ani, Imelda Fekete, în vârstă de 18 ani, locuia alături de bunica ei şi avea un copil în vârstă de un an dintr-o altă relaţie, cee ace nu l-a oprit pe ucigaș, care ăi era iubit, să o omoare, apoi să încerce să îi ia viața și micuțului.

Cei doi s-au certat, principalul motiv fiind gelozia tânărului, iar de aici până la crima urmată de sinucidere fiind doar un pas.

Ucigașul a fost găsit spânzurat în spatele casei, de un vecin care a și sunat la 112, echipajele venite la fața locului reuşind să îl salveze pe copilul în vârstă de un an.

Poliţiştii şi procurorii din Mureş au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs crima urmată de sinucidere.

Nu mai departe de finele lunii trecute, o crimă oribilă a zguduit Braşovul şi apoi întreaga ţară: un bărbat și-a omorât soția și cei doi copii, iar după crimă s-a autodenunțat la poliție.