Criminalul din Brașov spune că a fost bântuit mereu de cuvintele mamei. Femeia l-a blestemat înainte să moară

Criminalul din Brașov spune că a fost bântuit mereu de cuvintele mamei. Femeia l-a blestemat înainte să moară
Foto: stirileprotv.ro

Florin Buliga, autorul crimei din Brașov care a îngrozit o țară întreagă, le-a mărturisit anchetatorilor și avocatului său că a fost foarte afectat de moartea mamei sale, pe când el avea 14 ani, pentru că aceasta a decedat blestemându-l.

Mama lui Forin Buliga a murit la doar 38 de ani din cauza unei boli incurabile, notează libertatea.ro. Înaintede a muri, femeia l-a blestemat pe Florin, iar el a fost bântuit în permanenţă de cuvintele mamei sale. Ba chiar era convins că va muri și el tot la 38 de ani.

Bărbatul i-a mai povestit avocatului său că soţia lui, Monica, era “un suflet mult mai chinuit“ decât al lui şi că, înainte de a se căsători cu ea, ar fi avut o tentativă de suicid, în 1997, femeia fiind internată la spitalul din Socola. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Avocatul Daniel Diaconu a declarat că încă din 8 martie Florin Buliga a început să aibă gânduri negre, despre moarte, iar o prietenă apropiată a familiei a povestit pentru Libertatea că Florin avea în ultima perioadă tot felul de premoniţii, însă legate de propria sa moarte.

În prezent, Florin Buliga, cel care și-a ucis cu sânge rece soția și cei doi copii, se află în arestul preventiv.

Tags: