Cseke Attila, despre reorganizarea Ministerului Dezvoltării: „Vom desfința posturi vacante. Din cele rămase, jumătate vrem să le transformăm în posturi pentru debutanți” (VIDEO)

Cseke Attila, despre reorganizarea Ministerului Dezvoltării: Vom desfința posturi vacante. Din cele rămase, jumătate vrem să le transformăm în posturi pentru debutanți (VIDEO)
Foto: gov.ro

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a declarat miercuri seară pentru B1 TV, în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, că Ministerul pe care îl conduce va trece printr-o reorganizare, astfel încât posturivacante săfie desființate, iar din cele rămase, în proporție de 50% vor fi transformate pentru debutanți:

“Este și la solicitarea premierului într-un fel și într-un alt fel noi nu am propus o reorganizare a ministerului la început, pentru că eu nu cred că în două, trei săptămâni poți să afli într-o instituție ce se întâmplă. Îți trebuie ceva timp să vezi structurile de specialitate unde își fac treaba, unde nu și unde ar trebui eficientizate.

Noi am venit cu proiectul de reorganizare undeva la sfârșitul lunii mai, e în transparență decizională, cum expiră termenul legal o să promovăm hotărârea de guvern, vom desfința posturi vacante. Din cele rămase, jumătate vrem să le transformăm în posturi pentru debutanți. Astăzi un tânăr absolvent pe care totuși ministrul are răspunderea să aducă oameni în sistem cu aer proaspăt, care nu va fi șef de serviciu imediat. Astăzi nu avem funcțiid e debutanți în Ministerul Dezvoltării. Există această răspundere de a aduce aer proaspăt în instituție”, a declarat Cseke Attila.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
22:56 - Shakira, acuzată de evaziune fiscală în Spania. Ce sumă ar fi evitat cântăreața să plătească
22:50 - Emil Boc, despre OUG privind împrumuturile de Trezorerie: Se adresează primăriilor mici și mijlocii, pentru cofinanțarea proiectelor din fonduri europene sau naționale. Premierul a fost prompt (VIDEO)
22:41 - Mecanicul locomotivei responsabil pentru accidentul de la Fetești a fost reținut. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)