Cu ÎMPĂRTĂŞANIA la grădiniţă! Anunţul INCREDIBIL lăsat de POPĂ pe uşa instituţiei: „Vă rugăm să NU…” (FOTO)

Cu ÎMPĂRTĂŞANIA la grădiniţă! Anunţul INCREDIBIL lăsat de POPĂ pe uşa instituţiei: „Vă rugăm să NU...” (FOTO)

Într-o postare făcută de către jurnalistul Titi Dincă pe contul său de Facebook, se atrage atenţia asupra unei situaţii incredibile: un anunţ lăsat pe uşa unei grădinţe, prin care părinţii erau îndemnaţi să nu hrănească, de dimineaţă, copiii. Contextul religios al anunţului şi justificarea lui spirituală, pus probabil de un zelos preot din parohie, nu conferă nici legalitate, nici moralitate unui asemenea demers.

Dacă fotografia nu e vreo făcătură și conducerea unei instituții de instituții de învățământ a pus pe ușă enormitatea asta cred că ne-am țicnit rău de tot. Atunci când există reguli întemeiate conform cărora copiii, femeile însărcinate, bolnavii și uneori chiar călătorii sunt derogați de restricții curente, uite așa se naște un exces de zel fals pietist în urma căruia nu are nimeni de câștigat.”, scrie jurnalistul alături de fotografia expusă.

Fără a generaliza ori exagera, deşi nu suntem în măsură să spunem unde se află locul faptei, ar fi de dorit ca inspectoratele şcolare, dar şi biserica să dea o circulară care să prevină asemenea situaţii.

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)