Dan Diaconescu: Mi s-a spus că aș fi un trend-setter în audio-vizual

Dan Diaconescu: Mi s-a spus că aș fi un trend-setter în audio-vizual
Foto: B1 TV

Patronul OTV, Dan Diaconescu, invitatul emisiunii Ultimul cuvânt, difuzată de B1 TV, a declarat, joi seară, că actualele posturi de televiziune încearcă să copieze formatul vedetă pe care OTV l-a avut de la începutul înființări sale.

Observ că tot ce arunc eu, iau alții de bun. Am terminat eu cu Elodia, au început alte posturi cu Elodia. Spuneam acum câțiva ani, mai glumind, mai vorbind serios că eu o să „otevizez” România în 10 ani, ziceam eu, și uite s-a otevizat România, fără eforturile mele suplimentare în 3-4 ani. Acum dacă butonezi o să vezi OTV-uri mai mici, sau mai mari, mai bune, sau mai proaste”, a declarat Diaconescu.

Dan Diaconescu a mai spus că în timp ce OTV încearcă să difuzeze emisiuni “serioase”, să-și schimbe formatul, alții fac exact invers, prezintă emisiuni de divertisment, prin care se face rating.

Eu trebuie să inventez altceva nou, mi s-a spus că aș fi un trend-setter, că eu aș fi stricat la început peisajul audio-vizual, eu încerc să fac mea culpa, și să-l îmbunătățesc. Acum încerc să fac emisiuni serioase, iar ceilalți fac emisiuni cum făceam eu înainte”, a povestit patronul OTV.

Diaconescu: Mi s-a spus că aș fi un trendsetter în audiovizual

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_10697').select();" id="embed_text_10697" />

Urmăriți B1TV.ro și pe