Dănăilă: Un heterosexual poate face copii, un homosexual poate să-i cumpere, să-i fure. Recunoașterea căsătoriilor gay e un regres al speciei umane. Nu pricep de ce în cuplurile gay unul e îmbrăcat ca femeie şi unul ca bărbat

Dănăilă: Un heterosexual poate face copii, un homosexual poate să-i cumpere, să-i fure. Recunoașterea căsătoriilor gay e un regres al speciei umane. Nu pricep de ce în cuplurile gay unul e îmbrăcat ca femeie şi unul ca bărbat
Foto:Gandul

Heterosexualii dau naștere la copii, pe când homosexualii pot doar să-i cumpere, să-i fure, să-i achiziționeze pe alte căi, a declarat senatorul PNL Leon Dănăilă, de profesie neurochirurg. Acesta a insistat că se opune căsătoriilor între persoane de același sex și că recunoașterea drepturilor minorităților sexuale este un semn de regres al societății.

În plus, Dănăilă a spus că nu înțelege de ce, în cuplurile de homosexuali, unul dintre bărbați este îmbrăcat în bărbat, iar celălalt în femeie.

”Eu sunt pentru căsătoriile de sex opus, heterosexuale. Eu aşa am învăţat, eu sunt de la ţară. Eu n-am pomenit la mine homosexuali. Eu aici am auzit. N-am pomenit aşa ceva. Heterosexualii, ei dau naştere la copii, pot să facă copii. Un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziţioneze pe alte căi. Să-i înveţe să devină tot aşa, sau femeile care sunt de acelaşi sex care vor să se căsătorească între ele, sau doi bărbaţi.

Pe mine m-a frapat un singur fapt: domnule, un bărbat se îndrăgosteşte de alt bărbat. El e homosexual. Dar de ce unul este îmbrăcat ca femeie şi unul ca bărbat? Domnule, ia-ţi o femeie dacă îţi plac femeile, de ce îl îmbraci ca femeie? Lasă-l tot ca bărbat dacă îţi plac bărbaţii. Eu asta nu pricep, mintea mea nu poate să priceapă. Nu, una e femeie, ălalalt e bărbat. Asta nu pricep. Îmbracă-i pe amândoi bărbaţi. Îţi plac bărbaţii? Poftim!”, a declarat Leon Dănăilă, într-un interviu pentru news.ro.

Acesta a mai spus că recunoașterea drepturilor minorităților sexuale dă societatea înapoi.

După ce jurnalistul news.ro a remarcat faptul că, totuși, minorităţi sexuale există şi multe ţări le-au recunoscut drepturile, senatorul PNL a replicat: ”Le-au recunoscut. Eu, dacă am fost în Statele Unite şi am avut burse, cunosc că acolo sunt şi lesbiene şi fel de fel. A fost legiferat să se căsătorească între ele. Dar e o minoritate, totuşi. Dă societatea înapoi, după părerea mea. Eu aşa, am mai spus o dată, şi o repet că nu sunt de acord cu căsătoriile între persoanele de acelaşi sex”.

Întrebat dacă, prin urmare, în viziunea sa, recunoașterea drepturilor minorităților sexuale n-ar fi un semn de progres, ci de regresie, Dănăilă a răspuns categoric: ”Sodoma şi Gomora. Doamne fereşte! E un regres, totuşi, al speciei umane. Aşa gândesc eu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)