A MURIT cel mai mare RIVAL al lui Ion Țiriac! (FOTO)

A MURIT cel mai mare RIVAL al lui Ion Țiriac! (FOTO)

Una dintre firmele celebre din România a anunțat, pe pagina proprie, dispariția magnatului care a înfiinţat-o: Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, considerat rivalul lui Ion Țiriac pe piața auto internă.

Aducem astăzi un ultim omagiu domnului Herbert Stein, fondatorul companiei Auto Italia, supranumit ”Capo” de către toți cei ale căror vieți le-a îmbogățit prin sansa de a-l fi avut aproape. Herbert Stein a fost unul dintre pionierii business-ului autohton, cu o puternică viziune asupra dezvoltării pieței auto din România, investind cu mult entuziasm în această industrie la începutul anilor ’90.”, se arată în mesajul postat de conducerea firmei.

Cetăţean austriac, crescut în Italia şi de origine israeliană, a decis în 1993 să investească în România, A fost primul străin care a investit în industria auto locală, iar în 2011, Herbert Stein a devenit şi primul importator de mașini care își vinde afacerea.

Herbert Stein s-a lansat în business-ul autohton în urmă cu 18 ani, când singurul om de afaceri care mai importa maşini în România era Ion Ţiriac, potrivit ZF.