Dej: Patru copii au fost grav răniți după ce o stație de autobuz s-a prăbușit peste ei. Cum s-a ajuns în această situație revoltătoare

Dej: Patru copii au fost grav răniți după ce o stație de autobuz s-a prăbușit peste ei. Cum s-a ajuns în această situație revoltătoare
Foto: dej24.ro

Caz revoltător în muncipiul Dej. Patru copii, cu vârste cuprinse între patru luni și șase ani, au fost grav răniți, după ce o stație de autobuz veche de zeci de ani s-a prăbușit peste ei. Totul, din cauza unui bărbat beat care a zgâlțâit stâlpii de susținere ai copertinei, informează dej24.ro.

Copiii fuseseră lăsați în stație de către tatăl lor, după ce căruța în care se aflau a intrat într-un șant. În timp ce tatăl încerca să scoată căruța din șanț, iar copiii stăteau pe bancă, un bărbat beat s-a sprijinit de stâlpii de susținere ai stației de autobuz, zgâlțâindu-i. Chiar în acel moment toată structura s-a prăbușit peste copii.

”Eu am venit de la Beclean și mi s-a dus roata din spate… S-a speriat iapa de o mașină. Eu m-am dus să scot iapa și căruța și am lăsat copiii în stație. Un bărbat a venit și s-a tot huțuțat și a căzut dintr-odată. Copiii au fost loviți… Eu le-am dat apă. Toată stația a căzut peste ei… M-am speriat!”, a susținut tatăl minorilor.

Doi dintre minori au ajuns la spitalul de copii din Cluj, iar ceilalți doi la spitalul municipal din Dej.

Bărbatul care a provocat accidentul este audiat de polițiști.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe