Denise Rifai revine pe micile ecrane. Emisiune surpriză din această toamnă, la Kanal D

Denise Rifai revine pe micile ecrane. Emisiune surpriză din această toamnă, la Kanal D

DeniseRifai revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune, la trei luni de la plecare din trustul Realitatea.Jurnalista va prezenta o emisiune pe Kanal D din această toamnă, potrivit anunțului făcut chiar pe site-ul postului.

Denise Rifai pregătește o emisiune unică în România

Vedeta este gata să le ofere telespectatorilorexperiente memorabile si relevante, în același stil critic.

Decizia de a ma alatura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piata media din Romania. In momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot sa va spun ca eu voi ramane aceeasi Denise Rifai!>”, a declarat jurnalista.

Chiar dacă nu a fost dezvăluit formatul emisiunii, echipa Kanal D promite își surprinsă telespectatorii.

Denise Rifai intra in echipa Kanal D! Felicitari! __________________________________________________ Jurnalist transant, personalitate carismatica in peisajul media romanesc, cu o experienta bogata in media, Denise Rifai a trecut prin toate etapele formarii pentru a ajunge un jurnalist de succes. A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator si realizator de emisiune de stiri si talk-show. __________________________________________________ Acum este pregatita de o noua provocare si spune ca telespectatorii o vor regasi la fel de incisiva si pregatita pentru a le oferi experiente memorabile si relevante in fata micului ecran. @denise.rifai : “Decizia de a ma alatura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult in proiectul in care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piata media din Romania. In momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot sa va spun ca eu voi ramane aceeasi Denise Rifai” #kanaldromania #kanaldstars #deniserifai #echipakanald #proiectenoi!>

A post shared by Kanal D Romania (@kanaldromania) on

Denise Rifai și-a anunțat demisia de laRealitatea Plus

Vedeta și-a dat demisia de la Realitatea Plus, în luna martie, anunțând cănu se mai regăsește în noua orientarea postului, după 9 ani petrecuți acolo.
Între mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă”, a spus ea atunci.

Cine este Denise Rifai

Jurnalista care a prezentat „Legile Puterii” s-a remarcatca fiind una dintre cele mai tranșante prezentatoare din România. Chiar este admirată detelespectatori, ea nu a visat niciodată că va ajunge pe micul ecran, absolvind, de fapt,Academiade Studii Economice din București. Moderatoare a studiat șiEngleză – Arabă, lași Facultatea de Limbi Străine, datorită originilor ei: tatăl ei este un afacerist iordanian stabilit în Româniașiunul dintreliderii comunităţii iordanienilor.

Rifai a debutatîn presă ca prezentator la un post de radio, apoi a avut o emisiune online.Mai târziu a ajunsreporter economic la o televiziune de știri, iar datorită spiritului ei combativ, a ajunsprezentatoare de știri.

Tags:
Ultima oră
13:17 - GCS: 8.118 de cazuri de COVID-19 și 17 decese, înregistrate în ultimele 24 de ore. 17 județe din România, în scenariul roșu
13:15 - Zece seriale scurte de pe Netflix pentru cei care se plâng că n-au timp liber (video)
13:02 - Florin Cîțu, despre situația din energie: Orice măsură trebuie să se aplice unitar tuturor participanților în economie și nu trebuie să se ia niciun leu de la investiții. PNL, de acord cu orice reducere a poverii fiscale dacă e unitară (VIDEO)
13:00 - Lucian Bode: Tragedia din Bolintin-Vale a scos la iveală încă o dată putregaiul unui sistem care s-a degradat în ultimii 30 de ani. Voi continua să dispun măsuri care să ducă la o curățenie în propria noastră ogradă
12:31 - Vulcanul subacvatic Tonga a provocat un tsunami (video)
12:31 - Schimbări în serialul Adela. Un nou personaj, surpriza sezonului 3 de la Antena 1. Cine este și ce rol va juca (FOTO)
12:29 - Novak Djokovic ar putea rata și Roland Garros. Ce a declarat ministrul francez al sportului, Roxana Mărăcineanu
12:14 - Jaqueline Cristian, a doua româncă în turul II de la Australian Open 2022. Victorie la pas cu Greetje Minnen, locul 84 mondial
12:07 - Eugen Tomac: Fuziunea cu PNL nu există la ora actuală pe agenda PMP / Niciodată nu am negociat funcții pentru mine în numele partidului / Majoritatea liderilor au decis că se impune un nou congres
12:02 - Fuego, atac dur la adresa românilor: „Cultura unui popor nu e un moft, e o necesitate”