Florin Cîțu, întrebat dacă Neversea și Untold se vor desfășura anul acesta: Eu așa sper și așa vreau, dar ele nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie (VIDEO)

Florin Cîțu, întrebat dacă Neversea și Untold se vor desfășura anul acesta: Eu așa sper și așa vreau, dar ele nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu a declarat, joi, că își dorește și speră ca marile festivaluri precum Untold sau Neversea să aibă loc în acest an, dar mai curând ele se vor desfășura în a doua parte a verii.

Florin Cîțu, despre organizara Untold și Neversea

Întrebat dacă, în opinia sa, festivalurile Neversea și Untold se vor desfășura în acest an, premierul Cîțu a răspuns: „Eu așa sper și așa vreau, dar ele nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară”.

„Când vorbim de aceste evenimente mari, ar trebui să ne gândim că ele nu se vor întâmpla de la 1 iunie. Ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a mai declarat Florin Cîțu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Aflat, joi, la Constanța, șeful Guvernuluia vorbitdespre pregătirile pentru desfășurarea sezonului estival în depline condiții de siguranță sanitară. „Promisiunea mea e că vom avea soluții aprobate la timp ca să începem de la 1 iunie o prima etapă de relaxare și a doua de la 1 august”, a dat el asigurări.

Prim-ministrul a mai spus căfolosirea măștii de protecție pe plajă nu va mai fi obligatorie, condiția fiind să existe o distanță între șezlonguri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)