Gabi Tamaș a primit VERDICTUL: Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de judecători în cazul fundașului român

Gabi Tamaș a primit VERDICTUL: Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de judecători în cazul fundașului român

Gabi Tamaș (35 de ani), fundașul lui Hapoel Haifa, va fi eliberat, luni seară, din arestul poliției, după ce Tribunalul Regional din orașul israelian Lod a respins cererea procurorilor, potrivit gsp.ro.

Chiar și așa, fostul internațional român va rămâne în arest la domiciliu și nu are voie să părăsească țara.

Publicația notează că, astfel, șase persoane din anturajul clubului de fotbal îl vor supraveghea în fiecare zi pe Gabi Tamaș. Fiecare dintre ei a depus peste 6.000 de euro pentru cauțiune, iar Tamaș a dat peste 7.000 de euro. Permisul său rămâne suspendat, în timp ce pașaportul va rămâne la poliție.

Ei, bine, bătălia cu acuzarea nu a fost deloc ușoară pentru fundașul român și avocații săi. Procurorii au venit cu probe conform cărora Tamaș ar mai fost prins băut la volan la data de 19 aprilie 2018. Ba mai mult, Tamaș ar fi avut două pașapoarte, însă clubul l-a apărat și a negat cele spuse de procurori.

„În prima bătălie am învins. Suntem fericiți. Tamaș a suferit extrem de mult în cele 7 nopți. Procurorii au mers la extrem cu decizia în prima fază. Noi sperăm ca el să poată reveni pe teren, pentru că asta e pâinea lui de zi cu zi. A bucurat mulți suporteri ai lui Hapoel Haifa. Lupta următoare e să arătăm nevinovăția lui”, a spus unul dintre avocații lui Tamaș.