Giurgiu: Accident între un camion și un tren plin cu păcură și benzină. Traficul rutier și feroviar este blocat (VIDEO)

Un accident ferioviar s-a produs duminică dimineață, în localitatea Bălănoaia, județul Giurgiu, la intersecția dintre calea ferată și DN 5B Giurgiu-Ghimpați. Un tren care transporta păcură și benzină a acroșat la o trecere la nivel cu calea ferat un camion încărcat cu piese auto.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, iar pompierii au acționat la timp, elimininând pericolul de explozie. Mai multe echipaje ISU acționează la fața locului pentru transbordarea încărcăturii și reluarea traficului rutier și feroviar, ambele blocate la această oră, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Trafic rutier deviat pe DN 17C

Circulația rutieră este deviată și în județul Maramureș, între localitățile Săcel și Moisei, din cauza unui podeț rupt de aluviuni. Circulația este oprită pe DN 17C. Până la remedierea situației, traficul se desfășoară deviat pe ruta Bogdan Vodă – DJ 188 – Vișeul de Jos – DN 18 – Moisei.

Se circula în condiții de carosabil umed pe autostrăzi și crumuri naționale

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.