Grav accident în județul Sibiu: Trei oameni au murit, iar o femeie însărcinată a ajuns în stare gravă la spital (VIDEO)

Grav accident în județul Sibiu: Trei oameni au murit, iar o femeie însărcinată a ajuns în stare gravă la spital (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Tragedie în judeţul Sibiu. Trei oameni au murit pe Drumul Naţional 1, după ce două autoturisme s-au izbit violent. Într-una dintre mașini se afla și o femeie însărcinată în 30 de săptămâni. Aceasta a fost transportată la Urgență cu răni destul de grave, informează B1 TV în ”Știrile orei 08.00”, prezentate de Luiza Cergan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Trei morți într-un accident teribil produs în județul Sibiu

Accidentul a avut loc între localităţile Cristian şi Hula Săcelului şi a fost provocat de şoferul unui autoturism care mergea către Sibiu şi care a pierdut controlul volanului.

Maşina scăpată de sub control a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism în care se aflau şoferul şi două pasagere, una dintre ele fiind însărcinată. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din cele două maşini s-au împrăştiat pe zeci de metri.

„Când am ajuns am văzut dezastrul ăsta de aici. Îs prea multe împrăștiate pe aici. Nicio șansă de supraviețuire la impactul ăsta. Imposibil!”, a spus un bărbat ajuns la fața locului.

Şoferul care a provocat accidentul, în vârstă de 32 de ani, a murit pe loc. Celălalt şofer, în vârstă de 56 de ani, şi o femeie de 49 de ani au murit câteva zeci de minute mai târziu, deşi medicii ajunşi la faţa locului au încercat din răsputeri să îi resusciteze.

Femeia gravidă a fost transportată la spital cu mai multe fracturi.

„Evenimentul rutier s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a autoturismului-taxi care se deplasa pe direcția Săliște – Sibiu. A intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen, rezultând decesul a trei persoane și rănire agravă a altei persoane. În continuare efectuăm cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat Vasile Tudor, de la Serviciul Rutier Sibiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe